Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie chce nikogo wprowadzać w błąd ale stawiam na dwumas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie chce nikogo wprowadzać w błąd ale stawiam na dwumas:) Amstaf potrzebuje na 100 % wiedziec :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiedcie macie nr. tel. do brody bo mam temat a moze wy wiecie jakie jest sprzeglo w Citroenie Jumperye 2.2 HDI 2008 r dwumas czy zwykle Kłysiu poprawiłem Ci tytuł wątku bo się zaraz ktoś będzie rzucał pewnie :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mariusz :)za nim do Ciebie dojadę musze jeszcze odwiedzić Kutno:) http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-avant-2-0tdi-multitron-C17043346.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiedcie macie nr. tel. do brody bo mam temat a moze wy wiecie jakie jest sprzeglo w Citroenie Jumperye 2.2 HDI 2008 r dwumas czy zwykle Kłysiu poprawiłem Ci tytuł wątku bo się zaraz ktoś będzie rzucał pewnie :wink4: widzialem dzieki dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiedcie macie nr. tel. do brody bo mam temat a moze wy wiecie jakie jest sprzeglo w Citroenie Jumperye 2.2 HDI 2008 r dwumas czy zwykle Kłysiu poprawiłem Ci tytuł wątku bo się zaraz ktoś będzie rzucał pewnie :wink4: widzialem dzieki dzieki :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mariusz :)za nim do Ciebie dojadę musze jeszcze odwiedzić Kutno:) http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-avant-2-0tdi-multitron-C17043346.html Kupujesz :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 jak będzie w porządku to kupie i jeszcze bedziemy musieli ja przywieźć do Ciebie i u Ciebie ja zostawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 jak będzie w porządku to kupie i jeszcze bedziemy musieli ja przywieźć do Ciebie i u Ciebie ja zostawię nie ma problemu - ale najpierw przyjedziesz do mnie i polecimy razem czy jak :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wszystko zależy jeszcze od gościa-jesli jakos normalnie sie z nim umówię to przyjade po Ciebie -to najwyżej wrócimy juz dwoma samochodami do Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 lol a bedzie mozna powozic sie jak juz pojedziesz od miska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 haha-niech na początek bedzie na tyle dobra by ją kupić [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 18:33_________________________________________________musze zrobić reset kompa:)wróce za chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 lol a bedzie mozna powozic sie jak juz pojedziesz od miska Zrobimy jej test czy zamyka licznik na A2 nie ma daleko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 lubie Misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 lubie Misia a może "Na Misia" :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a moze byc tylko jak to jest na Misia ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 z tym ze ja ani nie wygladam jak mis ani nie jak ten cukiereczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 zapuścisz włoski gdzieniegdzie i miś jak znalazł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 zapuścisz włoski gdzieniegdzie i miś jak znalazł jeszcze trzeba znaleźć taki dywanik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi