Panton Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 11:42_________________________________________________matryca mi w lapku poszła ;/ to jest jakoś kompatybilne i byle jaka o tej samej przekątnej podchodzi czy dokładnie to samo muszę kupić? producent i taśma do sprawdzenia (zamiennik jakiś znajdziesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://fsmag.pl/index.php/2011/12/08/nsfw-sezon-zimowy-jeszcze-sie-nie-zaczal-i-niektorym-laskom-jeszcze-jest-za-goraco-18 Gdzie w Łodzi można to w dobrej cenie kupić jeszcze mi powiedzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 chyba Ci allegro zostanie, lub duży internetowy sklep - wpiszesz symbol matrycy w szukajkę i coś wyjdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 no to zaraz wyruszamy w trase Belchatow-Piotrkow- Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 a ja warszawa lodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 a ja Gdańsk Łódź :D Ale nas po Polsce rzuca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 :hi: siemanko z wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jutro z DJ malujemy deske i a6tka niedługo będzie pewnie złożona w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No ja właśnie piorę welury;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 k**wa patologia prawie 4 godziny :wallbash: :wallbash: ide sprawdzic plyn do wspomagania o ktorej jutro malujecie deche to podlece z oczkami moimi [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 20:39_________________________________________________jesli moge oczyiscie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Myślałem tak między 12 a 16[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 20:52_________________________________________________Sebek to weź mi Olimp punkty jeżeli masz je w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Myślałem tak między 12 a 16.... Szkoda, że to tak daleko też bym podleciał :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Siema Mario, dj ma podobno w domu paprykarz szczeciński, wpadasz na kromala :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Siema Mario, dj ma podobno w domu paprykarz szczeciński, wpadasz na kromala :>? Kanapas z paprykaszczem jest gitez majonez ale pykać 30km to trochę daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 no kawałek masz jakby nie patrzeć. To co Sebek będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Panowie, sam w to nie wierzę w co :?: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 22:49_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Panowie, sam w to nie wierzę Uploaded with ImageShack.us nie wierze... :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 23:00_________________________________________________o f*ck Dj takiego rezac chyba byś się nie podjął co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja bym się nie podjął , tata zapewne tak, tylko jak patrzę na ten filmik, to uwierz mi, że bardzo tanio musieli megankę kupić, żeby się opłacało. Zrobili całkiem fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mnie trasa zajela raptem 6 godzin na alejach jerozolimskich koles tak przypierdzielil ze nie wiadomo czym jechal no i niestety zgon na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 dj.....dowartosciowales sie... ciesze sie [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 00:28_________________________________________________mysle ze dawno ostro wp***dol nie dostales od... nie wiadomo skad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi