Seba_LDZ Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Bartas staaaaaaaaaaaaaare Frugo wstawial :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 chyba nie to [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 22:58_________________________________________________Kimiasz co jutro chcesz cwiczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 chyba nie to [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 22:58_________________________________________________Kimiasz co jutro chcesz cwiczyc ? No chciałbym, ale wcześniej jak o 20 nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 spoko tylko co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 spoko tylko co No ta Agatka od Fruga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 o raju jaki plan cwiczen masz na jutro Admin ogarnij sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 o raju jaki plan cwiczen masz na jutro Admin ogarnij sie Aaaa, myślałem, że o siłkę pytasz. No ja swoje - ogólnorozwojowy, do końca roku to ciągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 dobra to bede kolo 19 dzwonil to wpadne po Ciebie, jak trafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 dobra to bede kolo 19 dzwonil to wpadne po Ciebie, jak trafie To umówmy się od razu na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 i tak bede z domu jechal ale jak chcesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 i tak bede z domu jechal ale jak chcesz :gwizdanie: No właśnie ja nie z domu, dlatego najlepiej będzie mi prosto tam polecieć, niż jechać najpierw do domu, zostawiać Adę i przesiadać się do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 przyjalem[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 23:55_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 halo halo:))))))))))poczytajcie sobie coś na poprawienie humorków:))))))) ".....PROBLEM: Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie ............ Michał dałeś czadu :laghing2: Jak by co jesteśmy w kontakcie :wink4: BTW :hi: ekipo łódzka :decayed: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 06:58_________________________________________________ :gwizdanie: to żemy pogadali od rana :heat: lece do robotki - nara ekipo łódzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 pospał bym dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 aloha awol i wagenwerksy wracaja no jak dla mnie to im sie udal trailerek Rotiform Worldwide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 oj udał udał :slina: Sebciu kiedy zapodasz jakieś foty z Niedzielki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 mam nadzieje ze dzisiaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No mi juz zostalo tylko 10 min pracy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ja już też po pracuni :decayed: Panda ten drugi nr w stopce jakiś takiś :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi