Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 pieeekna oj swieta racja Panie Bartku :good: :good: lubie to! Panton ma racje mozna dokupic packa a co do tego co zamiesciles Remik powiem Ci ze wizualnie to wyglada naprawde fajnie ciekawe jak z faktyczna jakoscia i sprawnoscia tej kamerki sa jakies filmy czy cosik ?? tamta co ja Ci pokazywalem contacz chyba miala 170 stopni kat widzenia troche fajniej wtedy ale za ta cene to mysle ze mozna ja sprawdzic [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:59_________________________________________________ to czemu nie bylo bo dopiero teraz to znalazłeś :polew: ale ramka czerwona w stopce kluje w galy
bartek1605 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 pączek jakie zrobiłeś zaopatrzenie
rem1k Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 SEBA no tak. pewnie że można dokupić do gopro tylko to znowu kosztuje generalnie opcja "dokupić" mi się tutaj nie podoba. widziałem jakieś nagrania tym bzyczkiem co link wrzuciłem i wygląda dobrze. chyba się zdecyduję... idę pogadać z mikołajem
chriss Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ale ramka czerwona w stopce kluje w galy jaka ramka
MarianekZg Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 rem1k wrzuć może jakiegoś linka z filmikiem z tej kamerki, którą zapewne przyniesie ci mikołaj :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 pączek jakie zrobiłeś zaopatrzenie Użytkownik o loginie pączek nie istnieje. No no Remik zapodaj link do filmiku tez chetnie bym luknal [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:32_________________________________________________Chriss cwaniaczku[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:32_________________________________________________ no panowie czas na lancera w polskiej służbie KWP heh kilka spy foto z wczoraj zapozyczone z innego forum hmmm ciekawe co ??
patrosss Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 przyjechał bymn na spocikz miłą checia tylko moja szarea myszka sie chowa przy waszych troche tak wstyd ;p podajcie jakies dni godziny kiedy co i jak bedzie jakis sppocik a na pewno zagoszcze
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 nie spimy ja po 3 piwkach to moge siadac do robty [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:02_________________________________________________ przyjechał bymn na spocikz miłą checia tylko moja szarea myszka sie chowa przy waszych troche tak wstyd ;p podajcie jakies dni godziny kiedy co i jak bedzie jakis sppocik a na pewno zagoszcze standardowo to niedziela 18 port albo real ale to musisz sledzic watek na biezaco
smol Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 http://tablica.pl/oferta/audi-a4-s4-limited-edition-18-turbo-180km-unikat--IDwLVF.html JEDYNA taka w polsce
Panton Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 SEBA ja myślałem o tym: http://allegro.pl/kamera-sportowa-samochodowa-rejestrator-trasy-i1998406971.html generalnie ja raczej nie będę kręcił w full HD tylko 720, więc tak bardzo mi nie przeszkadza że tutaj rozdzielczość ciut mniejsza. jak przeglądałem te gopro to ich zaletą jest 60fps przy 720, czego ta nie ma. poza tym zakładając ogólne walory użytkowe dla mnie różnic nie widzę. pomijam sam fakt że ta mi się wydaje jakaś taka mniej rzucająca się w oczy dobry sprzęt i cena
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 noo fajna maszynka i na BBS Klysiu by sie posikal :good: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:24_________________________________________________ przyjechał bymn na spocikz miłą checia tylko moja szarea myszka sie chowa przy waszych troche tak wstyd ;p podajcie jakies dni godziny kiedy co i jak bedzie jakis sppocik a na pewno zagoszcze a Ty sie przestan mazac tylko wpadaj przeca nasze to tez praktycznie serie praktycznie moja napewno a nie czekaj mam pokrywe silnika od avf to juz moge powiedziec ze stuningowalem :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :hi: witam z rana i spadam do gostynina
MarianekZg Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :hi: witam z rana i spadam do gostynina :decayed: ja toże lece tylko, że ja do Łęczycy, Kłodawy, Bogusławic, Izbicy Kujawskiej, Lubrańca, Chodcza itd. :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 :hi: witam z rana i spadam do gostynina :decayed: ja toże lece tylko, że ja do Łęczycy, Kłodawy, Bogusławic, Izbicy Kujawskiej, Lubrańca, Chodcza itd. :gwizdanie: loo ten to sobie w zyciu polata
patrosss Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wpadaj przeca nasze to tez praktycznie serie praktycznie moja napewno a nie czekaj mam pokrywe silnika od avf to juz moge powiedziec ze stuningowalem :polew: To w takim razie do niedzieli
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 a no i widzisz bo akurat w ta niedziele nie wiem czy wszyscy dadza rade ja mysle ze bym chyba dal tyle ze w poznijszej godzinie np kolo 20ej moze jakis nocny spocik Ile Chuck Norris jest w stanie zrobić pompek? Wszystkie. [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 09:13_________________________________________________
kanu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ile Infect za sesje wzail:P dżentelmeni o finansach nie rozmwiają
klysek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 http://tablica.pl/oferta/audi-a4-s4-limited-edition-18-turbo-180km-unikat--IDwLVF.html JEDYNA taka w polsce ja pierdziu ale przekozaczne BBS-y :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi