Tobi_one Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja bym pojechał na Bukowine chętnie z Wami, ale mam inne priorytety jednak w tym roku
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja się boję jechać do Bukowiny
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 :hi: :wallbash: 7,5 godzinny z zakopca do warszawy sie robola zachcialo zdejmowac rusztowanie na moscie k**wa gamonie zamkneli droge na ponad godzine :wallbash: korek nie wiem ile mial kilometrow ale byl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega i to na obwodnicy kielc masakra ale za to trasa lodz - warszawa - zakopane - warszawa na jednym baku czyli jakies 150 - 430 - 430 czyli jakies 1000 km na ok 58 litrach 5,8 znosnie fis klamie c**j podaje 7 :naughty: ale Panowie i Panie ile sniegu jest w zakopcu to masakra z nocy 20-30 cm na odsniezonym aucie warunki narciarskie wysmienite :D tylko google potrzebne
Góral.tz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 a w łodzi pada śnieg bo jutro sie wybieram
bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bartek a Ty jedziesz? zobaczy się a w łodzi pada śnieg bo jutro sie wybieram jaki śnieg
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 ta w warszawie slonce swieci :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 :hi: :wallbash: 7,5 godzinny z zakopca do warszawy sie robola zachcialo zdejmowac rusztowanie na moscie ku*** gamonie zamkneli droge na ponad godzine :wallbash: korek nie wiem ile mial kilometrow ale byl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega i to na obwodnicy kielc masakra ale za to trasa lodz - warszawa - zakopane - warszawa na jednym baku czyli jakies 150 - 430 - 430 czyli jakies 1000 km na ok 58 litrach 5,8 znosnie fis klamie ch*** podaje 7 :naughty: ale Panowie i Panie ile sniegu jest w zakopcu to masakra z nocy 20-30 cm na odsniezonym aucie warunki narciarskie wysmienite :D tylko google potrzebne no Seba to mam nadzieje ze bedzie bo ja lece 29 na tydzien[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:43_________________________________________________ a w łodzi pada śnieg bo jutro sie wybieram no ja rano odsniezalem nawet znaczy rano kolo 11 ale o 12 sladu juz nie bylo po sniegu a teraz deszcz pada
Góral.tz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 hehe zimy brak to i dobrze ważne ze w górach śnieg
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tomek tego Ci zycze bo naprawde jest super dzien w dzien 20-30 cm i temp max -5 w dzien na stoku -1 idealnie po prostu tylko google bo w ryj sypie jak sie jezdzi no i policja na stokach jebie wszsytkich na potege sprawdzone na bialce i witowie wylapuja ludzi ktorzy pili cos w barze a pozniej na stok nie wpuszczaja i jesli ktos jezdzil to prawko niestety leci :/ byl przypadek ze laska wsiadla na skuter i potracila jakas inna babke sie okazalo ze byla po 2 grzancach :/ ehhh
smol Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i pra Tomek tego Ci zycze bo naprawde jest super dzien w dzien 20-30 cm i temp max -5 w dzien na stoku -1 idealnie po prostu tylko google bo w ryj sypie jak sie jezdzi no i policja na stokach jebie wszsytkich na potege sprawdzone na bialce i witowie wylapuja ludzi ktorzy pili cos w barze a pozniej na stok nie wpuszczaja i jesli ktos jezdzil to prawko niestety leci :/ byl przypadek ze laska wsiadla na skuter i potracila jakas inna babke sie okazalo ze byla po 2 grzancach :/ ehhh i prawko straciła
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tomek tego Ci zycze bo naprawde jest super dzien w dzien 20-30 cm i temp max -5 w dzien na stoku -1 idealnie po prostu tylko google bo w ryj sypie jak sie jezdzi no i policja na stokach jebie wszsytkich na potege sprawdzone na bialce i witowie wylapuja ludzi ktorzy pili cos w barze a pozniej na stok nie wpuszczaja i jesli ktos jezdzil to prawko niestety leci :/ byl przypadek ze laska wsiadla na skuter i potracila jakas inna babke sie okazalo ze byla po 2 grzancach :/ ehhh ja to nart nie zakladam ani nic z tym zwiazanym raz mialem na nogach to nogi oby dwie zlamalem ja to moge siedziec pod stokiem i degustowac
bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 czyli to co w górach robi się najlepiej
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 hehe nie no ja narty zlo wyjebalem sie tak ze naderwalem wszystko co moglem w barku tylko snowboard
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 To seba znaczy, że urlopik się udał
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 hehe nie no ja narty zlo wyjebalem sie tak ze naderwalem wszystko co moglem w barku tylko snowboard ja moze jednak zostane pod stokiem chyba ze na jabłuszku mozna zjezdzac [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 00:32_________________________________________________no to trzeba isc w kime
MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 :hi: Seba traska z powrotem czasowo nie powala Jaja będą jak taki śnieg przyjdzie w okolice Łodzi - drogowcy znowu będą zaskoczeni :decayed:
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 :hi: Seba traska z powrotem czasowo nie powala Jaja będą jak taki śnieg przyjdzie w okolice Łodzi - drogowcy znowu będą zaskoczeni :decayed: ja dzisiaj rano jak do pracy jechalem w radiu mowili ze na to co wczoraj spadlo nasze piekne miasto wydalo na odśnieżanie 600.000 tys PLN :polew:
zlota1977 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 :> hejka to pewnie merolami odśnieżali z doczepionymi pługami
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 :> hejka to pewnie merolami odśnieżali z doczepionymi pługami Szwedka
Rekomendowane odpowiedzi