MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wiem i to jeszcze jakiś czas :gwizdanie: Ale dam radę bez żadnego problemusia :> :> :>
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 czyżby wszywka :gwizdanie: :polew: :laghing2: :laghing2:
MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 czyżby wszywka :gwizdanie: myślałem, że się nikt nie domyśli :wallbash: :polew:
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 czyżby wszywka :gwizdanie: myślałem, że się nikt nie domyśli :wallbash: :polew: esperal czuc na odleglosc
MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to wspolczuc :gwizdanie: Bartas nie ma czego - podczas wszywania nie bolało nic a nic :polew:
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to wspolczuc :gwizdanie: Bartas nie ma czego - podczas wszywania nie bolało nic a nic :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Zalotka_LDZ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 1,5l. na twarz i nie bolało Albo jak to mój Tomasz mówi, że najlepszy jest okład z młodych piersi :tongue4: :polew:
MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 1,5l. na twarz i nie bolało Albo jak to mój Tomasz mówi, że najlepszy jest okład z młodych piersi :tongue4: :polew: i tu się rodzi kolejny problem skąd teraz młode piersi chyba że piersi z kurczaka :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 1,5l. na twarz i nie bolało Albo jak to mój Tomasz mówi, że najlepszy jest okład z młodych piersi :tongue4: :polew: nie tylko Twoj tak mówi ja tez tak mowie [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________ 1,5l. na twarz i nie bolało Albo jak to mój Tomasz mówi, że najlepszy jest okład z młodych piersi :tongue4: :polew: i tu się rodzi kolejny problem skąd teraz młode piersi chyba że piersi z kurczaka :polew: no nie da sie ukryc bo za mlode to zaraz Cie posadza nie wiadomo o co a jak przekrocza magiczny wiek to juz sie okazuje ze ruszane :polew:
Zalotka_LDZ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja to nie wiem nie znam się :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie tylko Twoj tak mówi ja tez tak mowie bo wszystkie Tomki to fajne chlopaki [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 16:50_________________________________________________
smol Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 A mnie coś bierze l4 sie kłania nie bawem
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 A mnie coś bierze l4 sie kłania nie bawem to bedzie nas dwoch
Amster Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hej wszystkim z Bndy łódzkiej i nie tylko łódzkiej:) szykować ciuchy i zbierac alkohol-bedzie walka z procentami w marcu:)
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hej wszystkim z Bndy łódzkiej i nie tylko łódzkiej:) szykować ciuchy i zbierac alkohol-bedzie walka z procentami w marcu:) spokojna twoja rozczochrana
Amster Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hej wszystkim z Bndy łódzkiej i nie tylko łódzkiej:) szykować ciuchy i zbierac alkohol-bedzie walka z procentami w marcu:) spokojna twoja rozczochrana :)to ,ze ostatnim razem usnąłem u Miśka nie znaczy ,że usnę w Bukowinie:) yyyyy tzn usnę ale myślę zdecydowanie później haha
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mnie tylko głowa boli, ale dzisiaj tak odpieprzyłem a6, że szok Jutro mam jechać 230km do Żnina po dowód rejestracyjny- autko przeszło przegląd, 250 zł mniej w portfelu i jeszcze sobie przypomniałem, że czwórce też przegląd się skończył i tak sobie jeździłem bez od 18.12 w pełnej nieświadomości;p Aż się nie mogę nadziwić, że to przegląd przeszło, bo owszem - hamulce ok, światła niby też, ale poskręcałem to na kilka śrub, zderzak tylko przyłapany, koleś stwierdził, że auto z ameryki chyba (okazało się, że soczewki w światłach mają przesłonę nie w tę stronę. Ponoć mam luz na łożysku i jeszcze jakieś drobne pierdoły, jednak cieszę się, że już mogę jechać po dowód:) Ponawiam pytanie - chce ktoś coś z giełdy motoryzacyjnej w Poznaniu?
Rekomendowane odpowiedzi