Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smol

instrukcja się kłania

e57ac3ad5b18b6f5m.jpg

dzieki gizmo jutro zmienie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 22:22_________________________________________________no fotki .szkoda że nie było naszego fotografa RKWON ;(

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za miłe przyjęcie

Opublikowano

Bartas zobacz jaka okazja

Opublikowano

Ale maszyna niezła naprawde jak bym miał siope to bym ja lukną [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 22:44_________________________________________________bartas czemu 2.5 nie

Opublikowano

lukaser wubacz mi to ale spam robisz moderowany bedziesz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

rozowych nie moderuja :kox:

Opublikowano

Bartas - jakbyś chciał wiedzieć, to ognisko wypaliło, mimo Twoich wątpliwości;p Nie strasz mi tu następnym razem innych, mówiąc, że nic z tego nie wyjdzie, etc :tongue4:

Opublikowano

lukaser wubacz mi to ale spam robisz moderowany bedziesz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

rozowych nie moderuja :kox:

No tak zapomniałem wybacz [zresztą tylko żartowałem ]

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: ostatnio pozwoliłem sobie zauważyć ze co niektórzy bez Seby to nie mogą żyć :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

wiem ze zartowales...

A furka fajna takze powodzenia w sprzedazy !!!

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: ostatnio pozwoliłem sobie zauważyć ze co niektórzy bez Seby to nie mogą żyć :polew: :polew: :polew:

ty ostatnio o wszystko jestes zazdrosny widze :confused4:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 23:04_________________________________________________Panton zakladmy watek o wkladach do lusterek :polew:
Opublikowano

wkłady.......... :naughty:

ps: a co nie wszyscy zajechali na ognicho? jajka za mało zmarzły czy o co kaman?

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 23:12_________________________________________________

dzięki za miłe przyjęcie

to my dziękujemy za drzewo bo bez tego w tym lesie byśmy pozamarzali :notworthy:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 23:14_________________________________________________

jednak z 2,5 nie skozystam :gwizdanie:

wszystko zależy od kierownika.... jak ktoś dba, odpowiednie graty wymienia to i 2.5 daje radę.... a jak ktoś jest pała i na wszystkim oszczędza a w pizzzz**** lubi dawać to wiesz.... nawet najbardziej niezawodny silnik/model to padlina

ps: a Ty co Bartas dzisiaj nie wystawiłeś tyłeczka na mrozek.... ;)

Opublikowano

śmiechowe;D

Opublikowano

ty ostatnio o wszystko jestes zazdrosny widze :confused4:[br]

:>