Bartas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 no to chyba nie sadzisz, ze to normalne z ich strony :gwizdanie: po prostu chcieli oszczedzic i nie wyszlo
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 po fakcie to każdy mądry.... i o oszczędnościach nikt nie myślał na pewno (ubezpieczenie tego to naprawdę nie są duże koszty)... po prostu nikt nie pomyślał a stało się co się stało i jest problem....
klysek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzisiaj inne czasy.... idziesz, wykładasz kwity i termin robią.... więc nie ma co płakać - facet jesteś a nie baba. ..... po prostu życie - jakby tak wszystko wychodziło jak chcemy i planujemy to życie byłoby nudne.... dzisiaj rozmawiałem z koleżanką, której mąż sprowadza do kraju autka.... no i zakupił 8 samochodzików takich z wyższej pułki a kierowca miał po drodze wypadek i wszystko jest porządnie zwypadkowane a auta nie były ubezpieczone (klienci już część kasy wpłacili bo auta nie po 10-20k tylko troszkę więcej).... co by było ciekawiej to jego żona (ta moja koleżanka) pracuje w firmie ubezpieczeniowej od kilku lat i temat ubezpieczeń ma w paluszki.....a tutaj taki zonk beda troche tansze bo klepane :gwizdanie:
smol Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 jakie dziś ładne tematy rozwinięte szkoda ze nie moge sie wypowiedziec
klysek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 jakie dziś ładne tematy rozwinięte szkoda ze nie moge sie wypowiedziec musisz robote zmienic choc do mnie i Dudy
smol Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 kluś chetnie ale w tyle nie dacie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 17:14_________________________________________________klys w domu jestes
klysek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 kluś chetnie ale w tyle nie dacie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 17:14_________________________________________________klys w domu jestes pewnie ze nie damy 1000 PLN i koniec zarobkow :polew: jestesm w domu a co sie stalo :gwizdanie:
smol Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 klys idziesz po piwo do piekarni nie 10 kafla
klysek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 klys idziesz po piwo do piekarni nie 10 kafla kafla to mozesz zobie chodnikowego do auta wlozyc zeby dociazyc :polew: :polew: ale teraz nie lepiej z wieczorka
smol Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 aaaaa tysiak :polew: nie dzieki[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 17:23_________________________________________________ klys idziesz po piwo do piekarni nie 10 kafla kafla to mozesz zobie chodnikowego do auta wlozyc zeby dociazyc :polew: :polew: ale teraz nie lepiej z wieczorka wyważone jeszcze jest . no teraz na partyzanta
smol Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Klyś do 19 to ja w kime pojde dawaj za 5 minut ??
klysek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Klyś do 19 to ja w kime pojde dawaj za 5 minut ?? nie no teraz nie dam rady najwczesniej o 19.oo :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Siemanko Jak tam co tam? Gitez Majonez Ameryka :decayed: :good:
pocas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 http://www.joemonster.org/art/19175/Jaki_to_samochod_
kanu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 qrna co za zmarnowany dzień przez jakiś debili... rano włamali się mi do garażu w sumie nic nie zajumali, ale szkód narobili... powinno się obcinać ręce takim i tatuować na czole "złodziej" auta nie ruszyli, może nie mieli czasu bo ich spłoszyła moja mama wchodząca do budynku... sąsiadce zarąbali jakieś garnki z garażu, a u mnie jakieś alkohole i stare 3 kompy czekające na jakiegoś chętnego... qrna garaże pod budynkiem, furtka, drzwi do klatki, bramy do garaży....
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 obcinać ręce takim i tatuować na czole "złodziej" powinno się tak oznaczać typów :gwizdanie:
kanu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 najgorsze, że nie wiadomo jak weszli do klatki, policja obstawiała, że podejrzeli jak ktoś wklepuje kod do domofonu...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 qrna co za zmarnowany dzień przez jakiś debili... rano włamali się mi do garażu w sumie nic nie zajumali, ale szkód narobili... powinno się obcinać ręce takim i tatuować na czole "złodziej" auta nie ruszyli, może nie mieli czasu bo ich spłoszyła moja mama wchodząca do budynku... sąsiadce zarąbali jakieś garnki z garażu, a u mnie jakieś alkohole i stare 3 kompy czekające na jakiegoś chętnego... qrna garaże pod budynkiem, furtka, drzwi do klatki, bramy do garaży.... Uuu, no to lipa A u mnie pod blokiem na parkingu (Ci co byli i widzieli, to wiedzą że jest dość duży) od kilku dni jakieś łebki malaczem i golfem 3 "na wypasie" sobie urządzają driftingi - tylko patrzeć, jak w końcu przypierdolą w któreś auto.
Rekomendowane odpowiedzi