Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kimi miałeś na kawke wjechać i co jest z tobą :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:44_________________________________________________Mario też byś na kaweczke wpadł na Morgową nie dam rady - ostatnio mam troszkę roboty, ale dzięki za zaproszonko a Kimi faktycznie mógłby na spacerek się przejść do ciebie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:48_________________________________________________rkwon dziś zasiądę o ogarnę temat :wink4: ok chetnie pomoge ale wieczorkiem czyli kolo 19-20 jesli Ci pasuje oczywiscie wczesniej nie dam rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 :good: będziesz mnie widział na forum :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 pany mam pytanie z wyamiana sondy lambdy dużo jest paprania bo chyba musze sonde wypieprzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tymczasem lecę do roboty :wallbash: -14'C :kwasny: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ok spoko Mariano odezwe sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 rano jak jechałem do roboty w radiu mówili że w Bieszczadach dzisiaj w nocy było - 27 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 dziś miałem spotkanie z Brunem po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 dziś miałem spotkanie z Brunem po drodze zgasiłeś mu czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie było czasu, na chwile krzyżówkę zablokowaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ale sie naprulem wczoraj, przedwczoraj zreszta tez dzis odpoczynek bo nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 jak to ty nie dasz? klina klinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ale sie naprulem wczoraj, przedwczoraj zreszta tez dzis odpoczynek bo nie dam rady trenuj Tomuś trenuj przyda się na marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 do marca trzeba dotrwac a mrozy sa pierwsza klasa widze, chociaz w Łodzi mrozniej niz Zakopcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 do marca trzeba dotrwac a mrozy sa pierwsza klasa widze, chociaz w Łodzi mrozniej niz Zakopcu no u nas -14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 a u mnie ponoc bylo rano -21 ale nie doswiadczylem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 w warszawie o 7ej u mnie bylo -21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 w warszawie o 7ej u mnie bylo -21 na Pradze Północ to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie siedze na pradze juz teraz opierdalam stare bielany :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie siedze na pradze juz teraz opierdalam stare bielany :wallbash: od nyndzy do pinindzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 k**wa coraz dalej jeszcze dwie stacje i to juz nie bedzie warszawa tylko wies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi