Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 k**wa no i to dopiero jutro o 18ej bede palil korci mnie zeby teraz isc ale juz nie pojade bo nieskromnie powiem ze wale piwo po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ku*** no i to dopiero jutro o 18ej bede palil korci mnie zeby teraz isc ale juz nie pojade bo nieskromnie powiem ze wale piwo po robocie no to lepiej nie idz jutro go wcześniej odpal . No jak jest ciepły to nie zawsze ale faluja obroty do 2 tysi i spada po mału do 1ty stó plus ta lampka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ku*** no i to dopiero jutro o 18ej bede palil korci mnie zeby teraz isc ale juz nie pojade bo nieskromnie powiem ze wale piwo po robocie Seba idz moze go tylko odpal niech pochodzi chwile przeciez nie musisz jezdzic [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:18_________________________________________________ja jak u siebie po calej nocy otwieram drzwi to cos 3 razy piknie a pozniej cisza i nie mam pojecia co to jest ale odpala samochod, dzis jezdzilem 20min to temepratura silnika nawet sie podniosla na blacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://allegro.pl/termostat-wahler-vw-golf-audi-a4-seat-tdi-d-passat-i2075103308.html gnojowózhttp://allegro.pl/termostat-audi-a3-a4-a6-seat-ibiza-cordoba-wahler-i2034970608.html githttp://allegro.pl/termostat-wahler-vw-passat-audi-a4-a6-a8-2-5tdi-i2034471746.html widlak Cyzli ten 2 bedyie naj lepsyz tylko ten jest do twojego dupowozu a mi sie jebi. auto coś mianowicie jak odpalam rano auto to zapala sie znak wykszykniku na czerwonym tle daje dwa czy trzy dzwieki i gaśnie za razem obroty do 2 tysi skaczą i opadaja na tysiac dwieście na ciepłym silniku to samo co to może być kwiatuszki to oznacza kończący się prąd w baterii [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:20_________________________________________________ Ema kto sie wybiera na ten spocik 4 lutego? no wlasnie kto sie wybiera? jak zdrówko da to ja, marcin i smol będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 kwiatuszki to oznacza kończący się prąd w baterii co to bo nie czaje kwiatuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie ważne, odpinaj aku i podłącz go do prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tez z moim braciszkiem lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie ważne, odpinaj aku i podłącz go do prądu okok a to falowanje też od tego tak jak pisałem [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:41_________________________________________________to jak ustawiamy sie gdzies i lecimy razem na spota czy tam juz sie spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie ważne, odpinaj aku i podłącz go do prądu okok a to falowanje też od tego tak jak pisałem a falowanie nie od krokowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie ważne, odpinaj aku i podłącz go do prądu no właśnie nie wiem co to może być okok a to falowanje też od tego tak jak pisałem a falowanie nie od krokowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 namowiliscie mnie polazlem zapalil za 2 razem ale poszedl bez wiekszego problemu fakt ze glosno latal ale pierwsze 2 minetki glosno jak traktor potem juz normalnie czyli norma dobrze ze zadurzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 namowiliscie mnie polazlem zapalil za 2 razem ale poszedl bez wiekszego problemu fakt ze glosno latal ale pierwsze 2 minetki glosno jak traktor potem juz normalnie czyli norma dobrze ze zadurzyl zachulal jak Jerzyka wtedy w porcie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 namowiliscie mnie polazlem zapalil za 2 razem ale poszedl bez wiekszego problemu fakt ze glosno latal ale pierwsze 2 minetki glosno jak traktor potem juz normalnie czyli norma dobrze ze zadurzyl zachulal jak Jerzyka wtedy w porcie :polew: no nie ciszej sporo :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 namowiliscie mnie polazlem zapalil za 2 razem ale poszedl bez wiekszego problemu fakt ze glosno latal ale pierwsze 2 minetki glosno jak traktor potem juz normalnie czyli norma dobrze ze zadurzyl zachulal jak Jerzyka wtedy w porcie :polew: no nie ciszej sporo :naughty: a no tak bo twoj nie ma rezystora z Ursusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 namowiliscie mnie polazlem zapalil za 2 razem ale poszedl bez wiekszego problemu fakt ze glosno latal ale pierwsze 2 minetki glosno jak traktor potem juz normalnie czyli norma dobrze ze zadurzyl zachulal jak Jerzyka wtedy w porcie :polew: no nie ciszej sporo :naughty: a no tak bo twoj nie ma rezystora z Ursusa hehe no nie ma ale jakbys z ursusa cos potrzebowal to wiesz daj cyne Mario jak bede mial na testy to polatamy tylko musisz zorganizowac tereny kolo zgierza do polatania oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Moja "mysza" również zagadała ale troszkę ciężko na samym począteczku ale od pierwszego [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:13_________________________________________________z terenami nie powinno być problemu - mały rekonesans się zrobi i git majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Moja "mysza" również zagadała ale troszkę ciężko na samym począteczku ale od pierwszego [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:13_________________________________________________z terenami nie powinno być problemu - mały rekonesans się zrobi i git majonez jezdesmy umowieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 oooo chłopaki coś knują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 oj tam knuja mowilem przeciez ze prawdopodobnie dostane na testy na weekend http://grandtiger.pl/ trzeba sprawdzic chinola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 oj tam knuja mowilem przeciez ze prawdopodobnie dostane na testy na weekend http://grandtiger.pl/ trzeba sprawdzic chinola ale mam miejscowe na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi