bartek1605 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 oj tam knuja mowilem przeciez ze prawdopodobnie dostane na testy na weekend http://grandtiger.pl/ trzeba sprawdzic chinola ale mam miejscowe na testy tam koło ciebie są fajne[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:26_________________________________________________ nie ważne, odpinaj aku i podłącz go do prądu okok a to falowanje też od tego tak jak pisałem a falowanie nie od krokowca krokowca brak, ale od słabego prundu jak najbardziej
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no dobra tylko teraz problem 2 nie mam prostownika
bartek1605 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 to faktycznie masz gips, chociaż samo ugrzanie aku daje duże efekty
MarianekZg Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no dobra tylko teraz problem 2 nie mam prostownika w sumie zależy jaki stary aku. bo prostownik może pomóc ale tylko doraźnie a może warto by było przyinwestować w nowy
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Smolu krec aku z auta i pod kaloryfer i tyle
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 tam knuja mowilem przeciez ze prawdopodobnie dostane na testy na weekend http://grandtiger.pl/ trzeba sprawdzic chinola ale mam miejscowe na testy tam koło ciebie są fajne nom jest ich dużo
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 no dobra tylko teraz problem 2 nie mam prostownika w sumie zależy jaki stary aku. bo prostownik może pomóc ale tylko doraźnie a może warto by było przyinwestować w nowy OT madrego dobrze posluchac tez sie pier**lilem z aku kupilem i jak reka odjal trzeba odzalowac musi krecis pund
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no dobra tylko teraz problem 2 nie mam prostownika w sumie zależy jaki stary aku. bo prostownik może pomóc ale tylko doraźnie a może warto by było przyinwestować w nowy
chriss Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 tam knuja mowilem przeciez ze prawdopodobnie dostane na testy na weekend http://grandtiger.pl/ trzeba sprawdzic chinola ale mam miejscowe na testy tam koło ciebie są fajne nom jest ich dużo Widziałem testy w TVN Turbo żadna rewelacja nadaje się tylko w pole
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 no i tam sie ma wlasnie nadawac skierowany dla rolnikow wiec czego wiecej
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak zroie aku sprawdze pierw tak ze wezme do domu a jak to podziała to kupie
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak zroie aku sprawdze pierw tak ze wezme do domu a jak to podziała to kupie wyjscia nie ma :/ a przy tej temp to podstawa :/[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:42_________________________________________________ja mam u siebie bosha s5 silver
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak zroie aku sprawdze pierw tak ze wezme do domu a jak to podziała to kupie wyjscia nie ma :/ a przy tej temp to podstawa :/[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:42_________________________________________________ja mam u siebie bosha s5 silver jakie koszta bosha s5 silver
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 ten to za mocny do Ciebie bo to do diesla ale oile sie nei myle cos kolo 400 zl
MarianekZg Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Seba limit PW do "rkwon" został osiągnięty
smol Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ten to za mocny do Ciebie bo to do diesla ale oile sie nei myle cos kolo 400 zl fffffff ja jebie :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:11_________________________________________________Panton bedziesz na tym nocnym spocie ?
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Seba limit PW do "rkwon" został osiągnięty juz poprawiam[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:23_________________________________________________juz
Rekomendowane odpowiedzi