smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 smol chciałeś dzisiaj podjechać z autem.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 no dzwoniłem moge teraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Klysek miałes tak ładny awatar a tu jakies gacki pokazujesz co to ma znaczyć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 polatałeś troszkę :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 nom polatalem nie bede sie wypowiadal w kazdym razie nic nie straciles no moze tort bo byl naprawde zajeeeeeeeeebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Drink dla twardzieli skubany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Panowie mam małą prosbe , czy ktos mieszka gdzies niedaleko tej firmy ? http://allegro.pl/my_page.php?uid=99908 Zakupilem córce trochę soczewek a ze sprzedającym jest kiepski kontakt jak tel. jak i E-mailowy . Trwa to kuz ponad 2 tygodnie Jakby co prosze o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Gdzie diabeł nie może tam... Te baby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 no wlasnie na to czekalem bo jakby sie nei wy***ali bylbym rozczarowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 no dzwoniłem moge teraz ?? dzwoniłeś ze stacjonarnego 042..... nie mogłem odebrać bo byłem na spotkaniu... później 30min jak oddzwaniałem to nikt nie odbierał..... a dzwonić możesz o każdej porze i nie czaj się ...... !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 no dzwoniłem moge teraz ?? dzwoniłeś ze stacjonarnego 042..... nie mogłem odebrać bo byłem na spotkaniu... później 30min jak oddzwaniałem to nikt nie odbierał..... a dzwonić możesz o każdej porze i nie czaj się ...... !!! Lajt nie bede sie czajł potem jeszcze dzwoniłem z kom [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 18:18_________________________________________________nom bez wyj.... nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Panowie mam małą prosbe , czy ktos mieszka gdzies niedaleko tej firmy ? http://allegro.pl/my_page.php?uid=99908 Zakupilem córce trochę soczewek a ze sprzedającym jest kiepski kontakt jak tel. jak i E-mailowy . Trwa to kuz ponad 2 tygodnie Jakby co prosze o kontakt na PW gdybym mieszkał troche bliżej to bym chętnie pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 bez leku ja mieszkam obok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Panton wielkie DZIĘKI ZA POMOC ,Ale rękawiczek mogłeś mi nie zabierać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 :polew: :polew: spoko możesz wpaść... byłem przekonany, że to moje ..... LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 nie ma sprawy wpadne jakos :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jak tutaj u nas cisza maskara [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 22:28_________________________________________________DJ robimy jutro grilla bo mam ochote na kielbakse z grilla na realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi