Panda z Teksasu Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ale zmarzniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ale zmarzniemy byłem w piątek na ślasku i powiem ci że już wiosne widać bo ssaki leśne już na trasie stoją [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 15:18_________________________________________________DJ wezmiesz tego grilla ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimiasz, sprawdzilem juz, wiec nie bierz, dziekuje bardzo :* Oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 qrde, czemu zawsze ja mam brać grilla? Mógłby raz ktoś inny;p Mów, co chcesz, ale w sumie ja bym wolał ognisko - raz, że się można ogrzać, dwa, że jakoś tak..."fajniej"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ale tutaj sie napisaliscie nardobilem wszystko, bede o 18 na realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 qrde, czemu zawsze ja mam brać grilla? Mógłby raz ktoś inny;p Mów, co chcesz, ale w sumie ja bym wolał ognisko - raz, że się można ogrzać, dwa, że jakoś tak..."fajniej"? bo wiekszość z nas mieszka w blokach i grill w naszych za***istych willach jest na zbedny :gwizdanie: my zamawiamy pizze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 chyba Hugowi podkabluję, żeby Ci zdjął ten avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ![br]Dopisany: 12 Luty 2012, 16:09_________________________________________________ [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 16:19_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nowa Gdynia ale silka czy basen siłka, wrażenia chyba OK przede wszystkim najbliżej :gwizdanie: siłka OK :> w tym roku nie byłam jeszcze, bo czekam kurde na karty czlonkowskie i wartosciowe a komisja socjalan nie doliczyła się ile tej kasy ma na ten rok [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 19:28_________________________________________________ co tam śpiochy [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 07:19_________________________________________________Corona Pub ul. Okopowa http://www.corona.pl/pl,s,42_strona-glowna.html Cena wynajmu całego lokalu to 1000,00 zł --------------------------------------------------------- Elektrownia ul. Karskiego Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- Karczma Bazyliszek ul. Pabianicka Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- DJ Kill Garage ul. Każdy Wie Cena ustalona, napewno najtaniej --------------------------------------------------------- Antrakt Club ul. Zachodnia Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- Klub Czekolada ul. Piotrkowska Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- Tabasco ul. Piotrkowska Czekam na odpowiedź w sprawie ceny Email nieczynny, klub chyba już nie istnieje --------------------------------------------------------- Gdzie jeszcze proponujecie sprawdzić ?[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 07:44_________________________________________________ile można spać no kurde po wczorajszej popijawie u mnie padło jeszcze hasło Kokoo na Moniuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pierwszy po wypruznieniu po pysznej kielbasce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kiełbaski dobre. póki co jeszcze nie wyszły więc chyba dobrze. co do reszty - pięknie. ja za tydzień niestety odpadam. a tak chciałem umoczyć z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a tak chciałem umoczyć z wami. dziwnie to brzmi ale na dziwki jeszcze zdazymy razem jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ciekawe czy w tym lokalu są panienki towarzyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ciekawe czy w tym lokalu są panienki towarzyskie tak zwnae damy do towarzystwa płaci sie im dotykowo :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no moja kiełbaska już poszła dawno także jestem pusty i gotowy na nowy dzień, nowy tydzień, nowe wrażenia dzięki za powitanie mojej kobiety, za akceptację ale zimno było brrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Pingwin a od kiedy robisz w tym gastropaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a wiesz co już ponad rok będzie. w zeszłym roku w październiku zacząłem. najpierw jako magazynier, potem jako kierowca, a teraz już siedzę na dupsku jako sprzedawca handlowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no moja kiełbaska już poszła dawno także jestem pusty i gotowy na nowy dzień, nowy tydzień, nowe wrażenia dzięki za powitanie mojej kobiety, za akceptację ale zimno było brrr... szybszy od kaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 up. HAHAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi