bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jakiś konkretny lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Piotrkowska trip i tyle. Ja niestety mam inne plany na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ej a może Sahara:P dzwoniłam i mają wolne miejsca na tej sali gdzie parkiet (od razu mówie, żeby nie było tak jak ostatnio ) i jest TANIO:P (czyt. alkohol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 hmmmm to ciekawe jak tania gorzała to zaklepuj miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 hmmmm to ciekawe jak tania gorzała to zaklepuj miejsca spoko będzie na Ciebie, ale chyba poczekamy jeszcze może ktoś rzuci jakiś inny gotowy pomysł mogę jeszcze dziś dzwonić bo lokal czynny do ostatniego gościa tu info http://www.sahara-club.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 to chyba i tak lepsze wyjście niż włóczenie się i szukania lokalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja sie pisze na tripa, bo w niedziele mamusi imieniny trzeba bedzie obchodzic... W sobote wiec mysle, ze sie gdzies wbijemy, bo wizja picia wody w parku jakos srednio mnie pociaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja sie pisze na tripa, bo w niedziele mamusi imieniny trzeba bedzie obchodzic... W sobote wiec mysle, ze sie gdzies wbijemy, bo wizja picia wody w parku jakos srednio mnie pociaga a czy ktoś wspomniał o piciu wódy w parku?...fajnie pomyśl o tym, że to jest ostatni weekend , to są ostatki więc ludzi będzie od cholery i ciut ciut. Ostatni jak byliśmy przed wigilią to nigdzie nie można było wejść...dopiero po północy i spacerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 to taki przyklad tylko, nie bierz tego do siebie wiadomo, ze w ostatki sie ludzie chca bawic i co wiecej - my tez bedziemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra załatwilem rezerwacje w Tacco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeLIcitas Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra załatwilem rezerwacje w Tacco czyli wyjście aktualne? na ile osób rezerwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jestem pod wrażeniem dobra tylko teraz konkretna ilosc osob bo zamowilem na 12 i nie wiem czy styknie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 reszta ma miejsca stojące albo leżące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeLIcitas Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jestem pod wrażeniem dobra tylko teraz konkretna ilosc osob bo zamowilem na 12 i nie wiem czy styknie czy nie może nawet być za dużo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jestem pod wrażeniem dobra tylko teraz konkretna ilosc osob bo zamowilem na 12 i nie wiem czy styknie czy nie może nawet być za dużo :gwizdanie: w temacie jest 12 to akurat reszta nic nie pisała, nikt się nie zgłaszał rezerwacje mamy za darmo tylko wejście Panowie 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 i może jeszcze dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja tak jak mowilem bede pewnie na miescie wiec dobije z miasta jakos bede dzwonil do Tomka :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra, git - zawsze to jakies wyjscie:) Co prawda w Tacco, to bedzie leciec aktualna klubowka raczej, niz hity 70'-90', ale zawsze cos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi