dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T nom jak będzie coś nie tak to [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:20_________________________________________________ ;( ;( ;( ;( ;( kochany samochodzik, sam gdzieś daleko w świecie, na pewno będzie strasznie tęsknił ;( ;( ;( ;( jak daleko jak on będzie cały czas u was w Łodzi
klysek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nom jak będzie coś nie tak to :wink4 bedzie hulał [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:23_________________________________________________ jak daleko jak on będzie cały czas u was w Łodzi :cool1 nawet na spoty bedzie zajezdzał :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 z tymi spotami to zobaczymy czy dotrzyma słowa jakby się nie pojawiał to mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra dusza i doniesie to się ustawi cwaniaczka
marcindlug Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Co powiecie na to przed i po Dodam, że na benzynie auto chodzi jak marzenie... moc i moment obrotowy sa ze soba scisle powiazane. mozesz miec bonusa z fabryki ale wtedy bonus ten jest dla obu wartosci. pomiar z godziny 10 stwierdza ze masz moc nominalna na silniku ale masz podwyzszona wartosc momentu - 40Nm to juz nie jest granica bledu pomiarowego. natomiast pomiar z godziny 11 jest z d*py bo nie masz nawet serii dodatkowo strasznie poszarpane... dlaczego bez wygladzania rysowany ? jak dla mnie to dziwny jest ten silnik i juz
MarianekZg Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T to teraz chyba B6 :wink4: czy od razu B7 :decayed: :?:
klysek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T to teraz chyba B6 :wink4: czy od razu B7 :decayed: :?: nie, nie napewno bedzie B5 tylko zastanawiam sie nad motorownia
skrab Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T Klysek ja ci swoją sprzedam siema wszystkim
MarianekZg Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 klysiu motorownia to chyba jakaś fajna benzynka :naughty: bo gnojowozy już chyba nie do końca się kalkulują :thumbdown:
skrab Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 klysiu motorownia to chyba jakaś fajna benzynka :naughty: bo gnojowozy już chyba nie do końca się kalkulują :thumbdown: Na długich trasach tak chyba ze w mieści to :thumbdown:a pyzatym diesel i tak mniej pali to raczej chyba diesel
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T to teraz chyba B6 :wink4: czy od razu B7 :decayed: :?: nie, nie napewno bedzie B5 tylko zastanawiam sie nad motorownia no to jeżeli b5 na b5 to tylko 1.8T lub jak jest kasa to 2.7Bi
skrab Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T to teraz chyba B6 :wink4: czy od razu B7 :decayed: :?: nie, nie napewno bedzie B5 tylko zastanawiam sie nad motorownia Z b5 na b5
klysek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga zaczynam szukac 1.8 T to teraz chyba B6 :wink4: czy od razu B7 :decayed: :?: nie, nie napewno bedzie B5 tylko zastanawiam sie nad motorownia Z b5 na b5 no co ty myslisz ze ja sram eurusami
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 skrab wiesz z b5 z silnikiem do przemieszczania się na b5 z silnikiem do jeżdzenia ? to ma sens
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 moj klekot przy obecnych warunkach pali 7,2 a latem 6,8 w trasie jak go nie cisne schodzi do 5,4-5,7 a jak cisne to wiecej niz w miescie ale to pozostanie moja i jego slodka tajemnica ile
klysek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 skrab wiesz z b5 z silnikiem do przemieszczania się na b5 z silnikiem do jeżdzenia ? to ma sens :oklaski:
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Klysiu dzwonilem przed chwila do Ciebie to sie nie pochwaliles no nie ladnie a teraz musze na forum czytac czyli jutro bedzie za co sie napic za sprzedac czyli zapraszam Cie i Ewcie do mojego dupowozu do Bukowiny
skrab Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Ale już wolał bym np BMW zawsze to coś innego zastanów sie tak jak ja bym zmieniał z b7 na b7 bez sensu a bemke przecież też możesz znależ w tych samych pieniądzach
MarianekZg Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Tomcio musisz odpowiedzieć sobie na ważne, ale to zaje.biście ważne pytanie z jakim silnikiem ma być następne a potem kup takie autko i git majonez :decayed: :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Ale już wolał bym np BMW zawsze to coś innego zastanów sie tak jak ja bym zmieniał z b7 na b7 bez sensu a bemke przecież też możesz znależ w tych samych pieniądzach nie namawiaj nam Klysia juz szukal merca, Klysiu ja Ci proponuje rs4 b8
skrab Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 skrab wiesz z b5 z silnikiem do przemieszczania się na b5 z silnikiem do jeżdzenia ? to ma sens Nie wiem czy byś chciał patrzeć na to samo wnętrze przez kilka lat
Rekomendowane odpowiedzi