Panton Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 02-03-2012 o godzinie 05:27am urodził mi się mały developer :] młody jest nieziemski.... ))
klysek Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 no Pyton gratulacje dla tatusia i mamusi oczywiście
Kimi Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Panton GRATKI :thumbup1::thumbup1::thumbup1: ---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ---------- Witaj w Klubie Tatusiów - mam nadzieję, że się wysypiałeś ostatnio, bo teraz będzie ciężkawo :grin:
MarianekZg Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Graty Pantonik :oklasky: Super Młody :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Gratki Pantonik Synek miodzio oby sie zdrowiutki chowal Inna sprawa Kimi Adminie masz wladze nad tym forum ?? bo widze roznice miedzy moim kontem a np kogos innego mianowicie w liczbie postow ja mam wszystkich stron 2131 a powinno byc 5327 pozatym nadal nie ma naszego topiku dasz rade cos zrobic ?? czy to do Hugo Bossa ?? ---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ---------- wogole to siemka Kimiasz
Kimi Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 rkwon - niestety, ale nie jestem w stanie nic Ci pomóc. Po prostu mam tyle roboty, że nie mam na nic czasu obecnie i szczerze powiedziawszy, jak patrzę na kompa to zaczyna mi się zbierać na wymioty powoli
Panton Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 A dzięki dzięki wszystkim..... na szczęście nie potrzebuję dużo snu i spokojnie działaliśmy wczoraj do 4 rano z młodym.... budząc mame na "cyca"..... najważniejsze, że się zdrowy urodził i niech się zdrowo chowa.... reszta do ogarnięcia chociaż czasu na pracę jest zdecydowanie mniej.... ten proces nieźle pochłania procka....
Seba_LDZ Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 kminie minie no trudno zaraz moze napisze do Hugosa ---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:45 ---------- Pantonik teraz musisz byc wielordzeniowy i wielowatkowy
Kimi Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 A dzięki dzięki wszystkim..... na szczęście nie potrzebuję dużo snu i spokojnie działaliśmy wczoraj do 4 rano z młodym.... budząc mame na "cyca"..... najważniejsze, że się zdrowy urodził i niech się zdrowo chowa.... reszta do ogarnięcia chociaż czasu na pracę jest zdecydowanie mniej.... ten proces nieźle pochłania procka.... A jak ma na imię? BTW, to rozumiem, że o tej 4 rano, jak tak razem z młodym działaliście, to już ogarnął jakieś podstawy Javy? :grin:
Panton Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 nie no do 4 rano ogarniałem ze Stasiem jego brzuszek, który bolał bo za dużo zatankował dobrego mleczka i go bolał..... javy na razie nie ogarnia.... kwestia czasu o ile będzie chciał i będzie go to kręciło bo bez tego nic nie będzie....
Seba_LDZ Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 heheh niestety pracowac musi ktos by inny mogl spac
smol Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Witam ktos musi pracowac w dzien zeby inni mogli odsypiac
MarianekZg Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Seba ale mam nadzieję, że ogarnąłeś chociaż swoje tematy ---------- Post added at 07:25 ---------- Previous post was at 07:25 ---------- :hi: w ogóle
Rekomendowane odpowiedzi