Seba_LDZ Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Klysiu edukuj sie i ladnie poczytaj kim byl Biggie Smalls ---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:16 ---------- ja ostatni katuje Tabasko-Wychowani w polsce no i widzisz elegancko dobra produkcja i popieram w 100% :banan::banan:
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 czego wy słuchacie to jest kosa - ostatnio ostro katuję and po prostu :kox: :peace:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 no i idac dalej dobra robota propsy ode mnie czad
frugodh Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 nom Klysiu na zdjeciach prezentuje sie zacnie pomacam za dwa tygodnie jak wroce gratki zakupu niech sie suka slucha i dobrze prowadzi No ja może też będę, mam nadzieję że idczak zrobi do tego czasu srebrną
Bartas Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 dzial muzykie gdzies tam jest...nie moge znalezc na tym forum bo nie ma powiadomiennapisania nowych postow kierwa
Seba_LDZ Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 czego wy słuchacie to jest kosa - ostatnio ostro katuję and po prostu :kox: :peace: no i to tez jest dobry kawalek muzyki Frugo bedzie dobrze i trzymam kciuki jak nie to porwiemy a pozniej spalimy idczaka ;D :D
Bartas Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tak wogole jest jakas szansa na tym forum, zeby jak ktos napisze w watku co ja pisalem pojawiala sie wiadomosc ??
Kimi Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Siemano Kłysiu - GRATULACJE :thumbup1::thumbup1:
klysek Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 SiemanoKłysiu - GRATULACJE :thumbup1::thumbup1: dzieki
Seba_LDZ Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Kimi jak szokun nigdy nie spi zawsze czuwa :D Mariano na bogato widze prawie jak na FB
marcindlug Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 mariuszzgierz dobry gust ! uwazam ze muzyka to zywe instrumenty natomiast nie zaprzecze ze lubie hip hop i prawdopodobnie jestem czarny
chriss Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tak wogole jest jakas szansa na tym forum, zeby jak ktos napisze w watku co ja pisalem pojawiala sie wiadomosc ?? Oczywiście że jest a nazywa się to subskrypcje
klysek Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tak wogole jest jakas szansa na tym forum, zeby jak ktos napisze w watku co ja pisalem pojawiala sie wiadomosc ?? Oczywiście że jest a nazywa się to subskrypcje Bartas prosty chlopok nie wiec co ty do niego mowisz
chriss Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tak wogole jest jakas szansa na tym forum, zeby jak ktos napisze w watku co ja pisalem pojawiala sie wiadomosc ?? Oczywiście że jest a nazywa się to subskrypcje Bartas prosty chlopok nie wiec co ty do niego mowisz
klysek Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 pytanie do panów jadących na zlot do BT gdzie sie uamwiamy ??? rozumiem ze Bartka zbieramy gdzieś po trasie ja bym proponował 11.1o pod realem i siup na Bukowine
Seba_LDZ Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 mariuszzgierz dobry gust ! uwazam ze muzyka to zywe instrumenty natomiast nie zaprzecze ze lubie hip hop i prawdopodobnie jestem czarny o i widzisz zgadzam sie i nie mam nic do dodania moge jedynie polecic polaczenie polskiego hiphopu w wykoaniu ostr czyli tez pogranicze jazzu z plyty ostr na zywo w 3 jak nie slyszales polecam nagrywane w lodzi z zywym zespolem naprawde wypas i improwizacja momentami :D
marcindlug Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 o i widzisz zgadzam sie i nie mam nic do dodania moge jedynie polecic polaczenie polskiego hiphopu w wykoaniu ostr czyli tez pogranicze jazzu z plyty ostr na zywo w 3 jak nie slyszales polecam nagrywane w lodzi z zywym zespolem naprawde wypas i improwizacja momentami :D ostrego mam cala dyskografie
klysek Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 a my ze smolem z ostrym na jednych blokach mieszkalim
Rekomendowane odpowiedzi