Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 melduje odbycie traski hel - łódź - warszawa i teraz uwaga Tomku 881050 trasa A2 Łódź - Warszawa wyjazd ze stacji 19:10 miniecie znaku Warszawa 20:05 Niestety dalej bylo oberwanie chmury jakies deszcz tak napierdalal ze mi rozjebalo pioro od wycieraczek nie dalo sie jechac wiecej niz 90 pozniej jeszcze nie zauwazylem zjazdu na ursynow i finalnie dojechalem pod dom 20:45 fakt ze 150 praktycznie nie schodzilo z budzika plusy A2 to to ze sie ladnie jedzie hehehe a minusy na ta chwile jest k**ewsko brudno ... kamienie przy wyprzedzaniu leca na szybew jak zloto pare razy oberwalem dosc duzymi odlamkami takze albo znacznie wolniej albo nie dac sie wyprzedzic do tego prawie na calej dlugosci postawiona 70 i znaki co chwila wyboje na odcinku 30 km !! hehehehe kosmos laczny czas podrozy z wyjazdem z helu do przylotu do domu 7:45 za kolkiem heh wlasnie spijam nalezne piwko
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 a co tam u DJ ze zglosil naruszeni praw ??
klysek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 a co tam u DJ ze zglosil naruszeni praw ?? nie mam pojecia
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Seba dzieki za info bede w tym tyogdniu pewnie lecial do stolycy a w weekend bede napewno bo mam szkole
Teofilow90 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kto chciał dziś kupic zmieniarkę bo właśnie świeżo ją wymontowałem z passata :] i mam na sprzedanie audi A4 kombi quatro 97 rok 2.6 V 6 w gazie Full opcja bananowe skóry sprzęt bosse
MarianekZg Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 melduje odbycie traski hel - łódź - warszawa i teraz uwaga Tomku 881050 trasa A2 Łódź - Warszawa wyjazd ze stacji 19:10 miniecie znaku Warszawa 20:05 Niestety dalej bylo oberwanie chmury jakies deszcz tak napierdalal ze mi rozjebalo pioro od wycieraczek nie dalo sie jechac wiecej niz 90 pozniej jeszcze nie zauwazylem zjazdu na ursynow i finalnie dojechalem pod dom 20:45 fakt ze 150 praktycznie nie schodzilo z budzika plusy A2 to to ze sie ladnie jedzie hehehe a minusy na ta chwile jest k**ewsko brudno ... kamienie przy wyprzedzaniu leca na szybew jak zloto pare razy oberwalem dosc duzymi odlamkami takze albo znacznie wolniej albo nie dac sie wyprzedzic do tego prawie na calej dlugosci postawiona 70 i znaki co chwila wyboje na odcinku 30 km !! hehehehe kosmos laczny czas podrozy z wyjazdem z helu do przylotu do domu 7:45 za kolkiem heh wlasnie spijam nalezne piwko czyli przy niezłej pogodzie można zrobić Wawę w parę minutek :naughty: na browar i powrót bez stresu :decayed: BTW :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 heheh nooo na browar i powrot po browarku motorkiem by pyknal mysle w 20 minut
klysek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kto chciał dziś kupic zmieniarkę bo właśnie świeżo ją wymontowałem z passata :] i mam na sprzedanie audi A4 kombi quatro 97 rok 2.6 V 6 w gazie Full opcja bananowe skóry sprzęt bosse ja sie pytalem o zmieniarke a z tej A4 chce rolete bagaznika:wink: dawaj ceny bedziemy myslec
smol Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 A co tam masz ciekawego w tym passacie
Teofilow90 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 pasta juz nie ma tylko zmieniarke wyjołem bo ktos chciał ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ---------- Audi A4 SEKWENCJA SKORY KLIMA ZAMIANA, 1997r., 2600cm3 - otomoto.pl
klysek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 mojego paska juz nie ma do zyda poszedl
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 alez nie moge sie przestawic no nie chce mi sie robic
Rekomendowane odpowiedzi