klysek Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 heheh i z czego k**wa zacieszasz ta miche a z czemu mam sie nie cieszyc zycie jest piekne
szczawik Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 life's a bitch and then U die:decayed:
szczawik Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 jeszcze dzis i jutro i ogarnia mnie lezing i opierdaling na 3 tygodnie:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 no to ladnie ja jeszcze 2 tyg i opierdalandol przez 4
szczawik Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 jak mi sie uda to w ten weekend zajade do LDZ gdyby byl spot, bo od poniedzialku auto daje do brata i z tydzien bedzie walczyl sesesese:decayed:
Adrenalina Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 heheh i z czego k**wa zacieszasz ta miche a z czemu mam sie nie cieszyc zycie jest piekne Życie staje się piękniejsze po pięćdziesiątce, a kolorów nabiera po setce
szczawik Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 heheh i z czego k**wa zacieszasz ta miche a z czemu mam sie nie cieszyc zycie jest piekne Życie staje się piękniejsze po pięćdziesiątce, a kolorów nabiera po setce kolorkow nabiera tez po drugim buchu:wink:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 alkusy i narkusy same normalnie co bedziesz rezal szczawik ?
szczawik Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 zara alkusy i narkusy:decayed: rozrywkowi ludzie:wink: uuu... lista dosc dluga, zobaczymy na co czas pozwoli i czy uda sie wszystko, musze z bracholem ogarnac: rns-e, antenke przyrezac, lotke s line, listwy s line na drzwi, zderzak s4 (musze jeszcze dokupic kratki), schowek ze zmieniarka, kiere obszyc, dogadac sie jak ze sprzeglem i dociskiem (musze sie umowic u pana Radzikowskiego ze stolycy) troche lakierowania bedzie tez na bank... i jeszcze pewno cos sie wymysli:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 uuu to na bogato worek pieniedzy i jazda
Adrenalina Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 heheh i z czego k**wa zacieszasz ta miche a z czemu mam sie nie cieszyc zycie jest piekne Życie staje się piękniejsze po pięćdziesiątce, a kolorów nabiera po setce kolorkow nabiera tez po drugim buchu:wink: Ja miałam na myśli lata :polew:
szczawik Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 ale to juz wszystko czeka w domu na mnie... jeszcze korbotronik wyleci na tyle i bedzie elektryka w koncu:decayed:
Adrenalina Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Bahamasy, stęskniłaś się?? Siur A Ponton jeszcze żyje?
Rekomendowane odpowiedzi