bartek1605 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 oo widzisz Mario na Ciebie zawsze mozna liczyc trzeba kupic jakies specyfiki pamietam Broda rok temu cos tam kupowal i ogarnialismy i w sumie to dawalo rade tylko nie pamietam co to bylo pamitam tylko ze Broda mi robil [ATTACH=CONFIG]286[/ATTACH] :decayed::decayed: ....pogarszasz swoją sytuację ...........ŁYSA PAŁO
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed::decayed: ja Ciebie tez
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 w parku z liśćmi powiadasz? ...ale tylko z liśćmi czy jak?
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 no to plyna w lodzkim Szybszy od Jeepa - Sadistic.pl ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- w parku z liśćmi powiadasz? ...ale tylko z liśćmi czy jak? hehhe no wiesz mozesz karmic labedzie bulka albo kurczakiem albo papryka w sumei kurde chyba mi bije
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no to plyna w lodzkim Szybszy od Jeepa - Sadistic.pl ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- w parku z liśćmi powiadasz? ...ale tylko z liśćmi czy jak? hehhe no wiesz mozesz karmic labedzie bulka albo kurczakiem albo papryka w sumei kurde chyba mi bije hehe, no chyba tak :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 przepraszam :decayed: ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- a tak schodza na ziemi ja pier**le .... Pedofil w gimnazjum - Sadistic.pl i jak tu bezpiecznie dziecko do szkoly wyslac ? :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- przepraszam moze to nie stosowne po prostu przegladam jakies tam nowinki z dzisiaj i sie napatoczylo ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- az pojde zapalic bo sam nie ogarniam tego co widze :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ---------- polska patologia normalnie
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 myślę, że nikogo nie obrażę jeśli zaproponuję po jednym PYK-u ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- Ciacho - Ciasny Wiesiek - YouTube po prostu nie mogę z Mecwalda :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 heheh Mario Mecwald aka ciasny w. zrobil tutaj mega robote to i ja pykne bo wlasnie rozladowalem dostawe :decayed::decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 losz w morde a co to green label czemu nie znam hmmm ja pyfko PYK
szczawik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z miłą chęcią bym sobie też chlapnął dziś kursik Norway>Denmark>Germany>Poland... f*ck yeah:banan:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 szału nie ma ale da się PYK-nąć ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- ja z miłą chęcią bym sobie też chlapnął dziś kursik Norway>Denmark>Germany>Poland... f*ck yeah:banan: no no kilka km-ów jest
szczawik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych przygód z POLIZEI:decayed: btw kiedy można jechać bez limitu w niemcach? ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- tak z ciekawości pytam, bo nigdy na znaki nie patrzyłem a nie raz byłem wyprzedzany przez radiowóz i nic się nie czepiali... kilka razy tylko kontrola czy koksu nie wioze:decayed:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych przygód z POLIZEI:decayed: btw kiedy można jechać bez limitu w niemcach? kiedy nie ma POLIZEI a tak na poważnie to ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych przygód z POLIZEI:decayed: btw kiedy można jechać bez limitu w niemcach?---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- tak z ciekawości pytam, bo nigdy na znaki nie patrzyłem a nie raz byłem wyprzedzany przez radiowóz i nic się nie czepiali... kilka razy tylko kontrola czy koksu nie wioze:decayed: w sumie jak oni ciebie to czemu by mieli się czepiać
szczawik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no właśnie ja też nigdy nie wnikam, kilka razy stali i nic, kilka razy mnie jeszcze wyprzedzali przy 140-160 i nic, zawsze staram się lecieć ile tubylcy lecą... czasem trochę szybciej:decayed:
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja z miłą chęcią bym sobie też chlapnął dziś kursik Norway>Denmark>Germany>Poland... f*ck yeah:banan: Uuułaaa, Ty tak służbowo jezdzisz czy rekreacyjnie?
szczawik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no to pijcie Panie i Panowie:decayed: ja uciekam się pakować i za 1,5h wycieczkę czas zacząć pozdro all z norwaya!
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 czyli co szczawiu w niedziele sie na spocie poznamy ? Mario powaznie co to jest green label ?? ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- bo mnie to zaintrygowalo
Rekomendowane odpowiedzi