szczawik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a takie tam, robię robotę na fiordach:kox: a teraz urlopik, a że patriota ze mnie to do PL jeżdżę często:decayed:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Whisky Johnnie Walker Green Label 0,7l SmaczaJama.pl ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ---------- Ja też już :decayed:
szczawik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no mam nadzieję, że przed wstawieniem na kanał podjadę do ŁDZ:wink:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Seba czyli wypadało by chyba jednak podjechać na spocisko jak kolega będzie
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja też już yyy lubie to ! Szczawiu kawalek w pytke oczywiscie znam BRX jak zawsze spoko prawie jak numer ale go lubie prowadzaca teledysk ma zaaaaaaaaaaaajebiste OCZY i cycki tez zeby nie bylo no i broda w mleku :decayed::decayed: u know what i mean na chate trza isc wiem jaka jestes beach please :whistling::whistling:
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a takie tam, robię robotę na fiordach:kox: a teraz urlopik, a że patriota ze mnie to do PL jeżdżę często:decayed: No to się chwali z resztą każdy normalny facet wie że najfajniejsze babki są w PL
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Seba czyli wypadało by chyba jednak podjechać na spocisko jak kolega będzie no i widzisz dobrze mowisz musimy z tym greenem razem pogadac ktoregos pieknego wieczoru
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 HUGO BOSS czemu nie ma likowania postów
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Seba, namieszałeś trochę ... Jedyne co zrozumiałam to że Broda wpadł do mleka :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Seba, namieszałeś trochę ... Jedyne co zrozumiałam to że Broda wpadł do mleka :polew: :polew::polew: przyjade to mi jebnie za ta laske i za mleko :polew::polew: :naughty::naughty: hheh dobre ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- ty weź se lepiej po pykaj no to PYK!
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 MARIANO, SEBQ - zdrówko! :drunk::drunk:pronciem bardzo
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed::decayed: sto lat sto lat sto lat
Rekomendowane odpowiedzi