MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed::decayed:sto lat sto lat sto lat Sebie już nie lejemy a Panu już podziękujemy :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :cry::cry::cry::cry: a mialem do Ciebie wlasnie zadzwonic bo czulem ptrzebe a teraz... teraz ... teraz ... to sie fakaj :decayed::decayed:
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed::decayed:sto lat sto lat sto lat Sto lat sto lat ... Małolat Marian daj spokoj Sebie, niech się misio zresetuje
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 :pilot::polew: i tak ci nie polejemy :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed::decayed:sto lat sto lat sto lat Sto lat sto lat ... Małolat Marian daj spokoj Sebie, niech się misio zresetuje dzieki Pani Basiu widze Kato wspiera ŁDZ z WWa ;) a nie to co łodziaki przykro mi teraz chyba se jebne sepuku
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 jam nie godny telefonów od ciebie odbierać Zadzwoń proszę :polew: ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- ty se zrób sekupe :grin:
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed::decayed:sto lat sto lat sto lat Sto lat sto lat ... Małolat Marian daj spokoj Sebie, niech się misio zresetuje dzieki Pani Basiu widze Kato wspiera ŁDZ z WWa ;) a nie to co łodziaki przykro mi teraz chyba se jebne sepuku Nie rób tego!!! ...gupku!!:polew:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 kto mi filmik nakręci zkręci jak cię nie będzie ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Seba przylatuj do mnie to se zrobimy wspólnie sepuku. Prawdziwy przyjaciel to nie ten co cię ciągnie do domu jak worek, tylko ten co czołga się razem z tobą
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :decayed: http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/1283485_o.gif ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- http://static.fjcdn.com/gifs/Googly_92ff9a_60527.gif
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/1283485_o.gif to ja tu się chcę z tobą czołgać a ty mi tu z takimi tekstami wyjeżdżasz ??? :grin:
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Jak powiedziałam Stanleyowi że pijemy dzis razem to kazał Was pozdrowic
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 heheh a gdzie tam bylo ze czolgac ?? caly czas mnie szykanujesz to peniwnie z tego powodu ze jestem z warszawy kiedy ja jestem z lodzi wogole to uwazam ze pomarancze moga konkurowac z mlekeim w kartonie poniewaz taborety sa dobre na prochnice dla nutrii co z koleii przeklada sie na kalafior i por we wczesnej mlodosci gupikow a co za tym idzie gupiki produkuja duzo plastiku ktoty korzystnie wplywa na kąt prosty w ekeirkach co ułatwia nauke amebą w krematoriach :banan::banan::banan: ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Jak powiedziałam Stanleyowi że pijemy dzis razem to kazał Was pozdrowic mimo iz go nigdy nie widzialem polac mu
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Jak powiedziałam Stanleyowi że pijemy dzis razem to kazał Was pozdrowic Dziękujemy i niech też sobie PYK-nie ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- Seba :wink: ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- caly czas mnie szykanujesz to peniwnie z tego powodu ze jestem z warszawy kiedy ja jestem z lodzi :jaaaaa:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ja jebie ile stron trzaskacie alkomaty jedne
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 heheh a gdzie tam bylo ze czolgac ?? caly czas mnie szykanujesz to peniwnie z tego powodu ze jestem z warszawy kiedy ja jestem z lodzi wogole to uwazam ze pomarancze moga konkurowac z mlekeim w kartonie poniewaz taborety sa dobre na prochnice dla nutrii co z koleii przeklada sie na kalafior i por we wczesnej mlodosci gupikow a co za tym idzie gupiki produkuja duzo plastiku ktoty korzystnie wplywa na kąt prosty w ekeirkach co ułatwia nauke amebą w krematoriach :banan::banan::banan: ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Jak powiedziałam Stanleyowi że pijemy dzis razem to kazał Was pozdrowic mimo iz go nigdy nie widzialem polac mu Seba, zacznij brać leki lub zmień te które bierzesz :polew:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 on kosi trawe z Dj dlatego czasem mu garnek kipi
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 hehe Mario dobrze wiesz zarcik Basia taaaaaaaaaaaaa jasne to po co mi PW napisalas cytuje "Sbaaaaaaaaaaaaaaa Sebaaaaaaaaaaaaaaaa wysleszmi to co brales ? tylko pol bo sie boje calej rzodkwi na raz" :polew::polew::polew:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Sebuś do mnie po 22.00 można dryndać
Rekomendowane odpowiedzi