Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 to jest lodzki narybek mlode wilcy :decayed::decayed::decayed:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no i pojawiła się łódzka młodzież ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- dzisiaj bylem z moja luba w manu i sprawila mi gadzet na ktory chorowalem od dluzeszego czasu ze wzgeldu na lato i tylko 2 kieszenie w gaciach dostalem NIKE saszetka torebka torba NA RAMIĘ ŚWIETNA !!!! (2463482443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 hehe Mario dobrze wiesz zarcik Basia taaaaaaaaaaaaa jasne to po co mi PW napisalas cytuje "Sbaaaaaaaaaaaaaaa Sebaaaaaaaaaaaaaaaa wysleszmi to co brales ? tylko pol bo sie boje calej rzodkwi na raz" :polew::polew::polew: hahaha... puknij się ! :polew:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 to jest lodzki narybek mlode wilcy :decayed::decayed::decayed:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 w sumie ładna tylko spytam z ciekawości nie było męskich :polew::polew:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 w sumie ładna tylko spytam z ciekawości nie było męskich :polew::polew: to samo pomyslalem ale po 20 min marudzenia przed lusterkiem stwierdzialem ze czasme mozna ponoscic damskie fatalaszki
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 hehe Mario dobrze wiesz zarcik Basia taaaaaaaaaaaaa jasne to po co mi PW napisalas cytuje "Sbaaaaaaaaaaaaaaa Sebaaaaaaaaaaaaaaaa wysleszmi to co brales ? tylko pol bo sie boje calej rzodkwi na raz" :polew::polew::polew: hahaha... puknij się ! :polew: :wink::wink: zartujemy oczywiscie Mario mnie rozmiekczyl ehehehe no jak nie bylo meskich przeciez jest brazazowa ... jak torba ... :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- -Jakie sa Pana slabe strony? -Szczerosc. -Coz, mysle, ze szczerosc jest akurat mocna strona. -Gowno mnie obchodzi co Pani mysli.
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Wiejska dyskoteka. Miejscowe zakapiory okrążają nieznajomego. - Przyjezdny? - Tak. - Skąd. - Z Warszawy. - Pyerdolisz, byłem dwa razy w Warszawie i cię nie widziałem! ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- skórzasta i naga :naughty:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Stan
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Nagłówek w lokalnej prasie: „Wielki czarny mężczyzna pobił drobną dziewczynę z Europy Środkowej” Cały świat żyje Wimbledonem. :decayed::decayed:
MarianekZg Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 DObra kurki i koguciki - Pan Misiek idzie sobie po maluteńku lulu bo w przeciwieństwie do niektórych, ja muszę jutro powozić niepełną olimpiadę Do juterka For All
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Kłysiu nieprzejmuj sie ... Nie wiem co tam dostałeś, bo nie mogę otworzyć linka, ale napewno jest za***iste :polew:
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Kłysiu nieprzejmuj sie ... Nie wiem co tam dostałeś, bo nie mogę otworzyć linka, ale napewno jest za***iste :polew: ale bardzo dziekuje
klysek Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 faktycznie ale jestem zamulony jak stawy jana to kolorowych Mario
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 pozdro Mariano italiano ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- najlepsze sceny z polskich filmów - YouTube
Adrenalina Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Good Night And Good Luck Buziaki rozrabiaki
Rekomendowane odpowiedzi