Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 glowa do gory cycki do przodu i ogien na tloki :decayed: to nie jest tak hop-siup
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 no i znowu bym kliknal lubie to ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- zabija mnie sampel od pilipa baileysa
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Seba denerwujesz mnie miałeś wczoraj napisać PW lub dryndnąć !!!!!!!!!!!!!!!
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 do Ciebie ?? yyy kurde :whistling::whistling:
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Seba, dlaczego denerwujesz Mariana ?
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Seba, dlaczego denerwujesz Mariana ? no właśnie to ja się wczoraj chciałem z tobą czołgać a ty mi takie numery wykręcasz :polew: ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Ogarnięte Pani Basiu
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 nic nie jest ogarnięte, i pewnie długo nie będzie ... ale trzeba jakoś funkcjonować
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 nic nie jest ogarnięte, i pewnie długo nie będzie ... ale trzeba jakoś funkcjonować pozostaje mi tylko współczuć - też mam wkurwienie czasem takie że nie odbieram telefonów z firmy (myślę sobie wtedy "Walcie się na ryj wieśniaki") - po prostu masakra czasem jest. Ale faktycznie trzeba z tym jakoś funkcjonować
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 ja mam nadzieję że tylko do konca września
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 no ja jeszcze nie wiem do kiedy ale mam nadzieję, że już nie długo, ewentualnie wejdę na tryb " Olewający, luźny na Maxa" i wtedy pomyślę coś
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 no ja we wrześniu mam wybory i jestem pełna nadziei, że osoba która psuje wszystkim krew spadnie wreszcie ze stołka i skończy się dyktatura
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 jak zacząłem czytać to się ucieszyłem bo myślałem, że chodzi o wybory miss mokrego podkoszulka ale jak doczytałem do końca to w sumie też się cieszę razem z tobą
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 jak zacząłem czytać to się ucieszyłem bo myślałem, że chodzi o wybory miss mokrego podkoszulka ale jak doczytałem do końca to w sumie też się cieszę razem z tobą :grin: no na razie nie ma co się cieszyć, tylko raczej trzymac kciuki, bo będzie potrzeba dużo szczęścia żeby w końcu wszystko poszło we własciwym kierunku a ja, nie uwierze dopóki nie zobaczę na własne oczy ... za dużo już tam przesiedziałam
Rekomendowane odpowiedzi