Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak zacząłem czytać to się ucieszyłem bo myślałem, że chodzi o wybory miss mokrego podkoszulka :grin: ale jak doczytałem do końca to w sumie też się cieszę razem z tobą :wink:

:grin::grin:

no na razie nie ma co się cieszyć, tylko raczej trzymac kciuki, bo będzie potrzeba dużo szczęścia żeby w końcu wszystko poszło we własciwym kierunku

a ja, nie uwierze dopóki nie zobaczę na własne oczy ... za dużo już tam przesiedziałam

czyli krótko mówiąc :sick3: :sick3: :sick3: tym wszystkim - trzymam te najkrótsze palce aby było po Twojemu :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak zacząłem czytać to się ucieszyłem bo myślałem, że chodzi o wybory miss mokrego podkoszulka :grin: ale jak doczytałem do końca to w sumie też się cieszę razem z tobą :wink:

:grin::grin:

no na razie nie ma co się cieszyć, tylko raczej trzymac kciuki, bo będzie potrzeba dużo szczęścia żeby w końcu wszystko poszło we własciwym kierunku

a ja, nie uwierze dopóki nie zobaczę na własne oczy ... za dużo już tam przesiedziałam

czyli krótko mówiąc :sick3: :sick3: :sick3: tym wszystkim - trzymam te najkrótsze palce aby było po Twojemu :decayed:

dzięki :pociesz:no musi być dobrze, musi !

bo albo on albo ja :whistling: a szkoda by było bo fajna robota... (przykre że jeden frajer a jest praktycznie nie do ruszenia) jak teraz znowu przejdzie to kolejne cztery lata pójdą w d*pę... a ja już nie dam rady

i wtedy to chyba do Kłysia bedę musiała uderzyć żeby mi pochytał robotę :polew::polew: może mają jakieś przedstawicielstwo na śląsku :grin:

Opublikowano

nie chcę się wypowiadać w jego imieniu ale w sumie zawsze mogą otworzyć filię :grin: koszta zawsze mniejsze- jeszcze jak wyskoczy z taką propozycją to może awans dostanie :grin: :grin: to już wtedy nie będzie nic robił

ale z drugiej strony :eusathink:czy można jeszcze bardziej nic nie robić :polew::polew:

Opublikowano

hahaha, da radę :polew::polew:

Opublikowano

nie musisz - on ma pokończone szkolenia w tym kierunku:polew::polew:

Opublikowano

:) jak nie to ldz banda przyjedzie i wywiezie kogo trzeba :D

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

a tak w wolnej chwili macie :D

Ponad 3 godziny kabaretów! - YouTube

Opublikowano
:) jak nie to ldz banda przyjedzie i wywiezie kogo trzeba :D

Seba ty już lepiej nikogo nie wywoź, bo drugi raz już Cię nie wypuszczą :wink:

Opublikowano

no to tak w ramach relaksu bo ile można gadać o kłysku :grin:

coś dla Pani Basi

facettwoichmarzen255660.jpg

i coś dla nas

605b732a001cf9874b1ba49.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Mariusz co to za gej? :doh:

Opublikowano

no to sie mnie pytasz co to za gej ?? a co to ja wstawilem ?? :D

a dupka jak zawsze w guscie czad :D:naughty:

Opublikowano

no i to jest :kox:

Opublikowano

popatrzyłem i teraz z czystym sumieniem mogę iść lulać :decayed: :decayed: :decayed:

Do poklikania jutro ok. 5.00 AM :decayed::hi:

Opublikowano

bajo :wink:

Opublikowano

pozdro Mario :D odezwe sie kolo 5ej :D

Opublikowano

Dobranoc ...

Opublikowano
:hi::kox:
Opublikowano

:hi::kox:

---------- Post dopisany at 05:22 ---------- Poprzedni post napisany at 05:19 ----------

Mariusz co to za gej? :doh:

rozumiem, że mnie nie poznałaś, ale żeby zaraz wyzywać mnie od gejów :kwasny:

Człowiek cały czas dietka, ćwiczenia, różnego rodzaju wyrzeczenia i wychodzi na to że to wszystko psu w d*pę :kwasny:

:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 05:25 ---------- Poprzedni post napisany at 05:22 ----------

V-Unit- V dla siłowni (Klata, plecy, barki) OFFICIAL VIDEO - YouTube

tak dla przypomnienia :grin: