MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 jak zacząłem czytać to się ucieszyłem bo myślałem, że chodzi o wybory miss mokrego podkoszulka ale jak doczytałem do końca to w sumie też się cieszę razem z tobą :grin: no na razie nie ma co się cieszyć, tylko raczej trzymac kciuki, bo będzie potrzeba dużo szczęścia żeby w końcu wszystko poszło we własciwym kierunku a ja, nie uwierze dopóki nie zobaczę na własne oczy ... za dużo już tam przesiedziałam czyli krótko mówiąc :sick3: tym wszystkim - trzymam te najkrótsze palce aby było po Twojemu
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 jak zacząłem czytać to się ucieszyłem bo myślałem, że chodzi o wybory miss mokrego podkoszulka ale jak doczytałem do końca to w sumie też się cieszę razem z tobą :grin: no na razie nie ma co się cieszyć, tylko raczej trzymac kciuki, bo będzie potrzeba dużo szczęścia żeby w końcu wszystko poszło we własciwym kierunku a ja, nie uwierze dopóki nie zobaczę na własne oczy ... za dużo już tam przesiedziałam czyli krótko mówiąc :sick3: tym wszystkim - trzymam te najkrótsze palce aby było po Twojemu dzięki :pociesz:no musi być dobrze, musi ! bo albo on albo ja a szkoda by było bo fajna robota... (przykre że jeden frajer a jest praktycznie nie do ruszenia) jak teraz znowu przejdzie to kolejne cztery lata pójdą w d*pę... a ja już nie dam rady i wtedy to chyba do Kłysia bedę musiała uderzyć żeby mi pochytał robotę :polew: może mają jakieś przedstawicielstwo na śląsku
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 nie chcę się wypowiadać w jego imieniu ale w sumie zawsze mogą otworzyć filię koszta zawsze mniejsze- jeszcze jak wyskoczy z taką propozycją to może awans dostanie :grin: to już wtedy nie będzie nic robił ale z drugiej strony :eusathink:czy można jeszcze bardziej nic nie robić :polew:
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 to za niego też trzymam kciuki :grin:
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 nie musisz - on ma pokończone szkolenia w tym kierunku:polew:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 jak nie to ldz banda przyjedzie i wywiezie kogo trzeba ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- a tak w wolnej chwili macie Ponad 3 godziny kabaretów! - YouTube
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 jak nie to ldz banda przyjedzie i wywiezie kogo trzeba Seba ty już lepiej nikogo nie wywoź, bo drugi raz już Cię nie wypuszczą
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 no to tak w ramach relaksu bo ile można gadać o kłysku coś dla Pani Basi i coś dla nas :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 no to sie mnie pytasz co to za gej ?? a co to ja wstawilem ?? a dupka jak zawsze w guscie czad :naughty:
MarianekZg Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 popatrzyłem i teraz z czystym sumieniem mogę iść lulać :decayed: Do poklikania jutro ok. 5.00 AM
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 pozdro Mario odezwe sie kolo 5ej
MarianekZg Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 05:22 ---------- Poprzedni post napisany at 05:19 ---------- Mariusz co to za gej? rozumiem, że mnie nie poznałaś, ale żeby zaraz wyzywać mnie od gejów Człowiek cały czas dietka, ćwiczenia, różnego rodzaju wyrzeczenia i wychodzi na to że to wszystko psu w d*pę :polew: ---------- Post dopisany at 05:25 ---------- Poprzedni post napisany at 05:22 ---------- V-Unit- V dla siłowni (Klata, plecy, barki) OFFICIAL VIDEO - YouTube tak dla przypomnienia
Rekomendowane odpowiedzi