klysek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Hehe siema ale mi sie nic nie chce sie za robote bierz a nie palnikiem do gory lezal we Włochach jakis i jeszcze mu zle
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Hehe siema ale mi sie nic nie chce ta wlasnie do roboty bo nie mam z kim po nocach przesiadywac
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 w nocy to sie spi spanie jest przereklamowane
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 dokladnie spanie to zuo trzeba za***rdalac bo swiat nie stoi w miejscu
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ściema;D życie na łódzkie powraca?;]
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 heheh narazie ja wrocilem a film bylo sobie zycie pewnie kazdy zna a przynajmniej powinien
MarianekZg Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Seba jakieś foty ze spotu we Włoszech
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 hehehe a widzialem kilka fajnych 4 nawet jedna biala z czarnym dachem ale w sumie pozatym nie byla kompletnie zrobiona miala okropne koolka stad zdjec brak jak ogarne jakiekolwiek zdjecia to cos podesle ale jest ich tyle ze jak o nich mysle to juz mi sie nie chce ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- i co wszyscy zamulaja przed tv pewnie dzisiaj ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- :grin::grin::grin: Zaprosiłem dziewczynę na kilka dni do mojej mamy do domu, co oznacza, że będziemy musieli uprawiać seks bardzo cicho. Nie chcemy przecież, żeby moja dziewczyna nas usłyszała. :grin::grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 oj Panie Sebastianie wypraszam sobie ja caly dzien siedze przed monitorem dopiero po 20 ide na kilka piwek i wracam znowu przed monitor
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 hehehe no i prawidlowo ja zaraz cos wszamie i jakiegos drinola opitole i doroboty ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- wlasnie oblukalem film sponsorinng i powiem szczerze ze nie rozumiem jesli jest ktos kto mi moze to wytlumaczyc to bede wdzieczny w sensie tego glebszego sensu filmu
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 a ja wypiłem za dużo na babcinych imieninach i idę spać - dobranoc;]
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 hehehe dobrej Panie Bartku ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- a no i czekam niebawem na ramionka i piorka bedziemy zmieniac wycieraczki znaczy sie i co moze jakies grupowe glinkowanie kiedys ?? w razie co ja sie pisze i chetnie pomoge mam jeszcze wosk od amwaya takze mozemy zrobic w c**j blysk pod maska wewnatrz i na zewnatrz
bartek1605 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 a dzisiaj u makaroniarzy święto i można się napierdzielić jak biszkopt za darmoche
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 hhehehe ta jasne k**wa zebys sie nie zdziwil w niedziele na spocie bede chetnie Wam opowiem jak to sie zyje w rzymie/wlochach chociaz raczej w rzymie bo mediolan to juz jest zycie naszego pokroju rzym to wczesny gierek i to mega wczesny mieszkalem w najnowoczesniejszym mieszknaiu w rzymie :D winda miescila 3 osoby takie jak ja to 2 hehehe kumacie ?? 21 wiek :D
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 bolonie czyli co bo mieszkalem na 5m od metra bologna ---------- Post dopisany at 00:51 ---------- Poprzedni post napisany at 00:50 ---------- w sumie to tam na rondzie spijalem bronki
bartek1605 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 a myślałem że miałeś lepszą miejscuwe w windzie
Seba_LDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 heheh winda spox ale 2 osoby max ale pozatym ludzie sa wyspecjalizowani w zebraniu kurde opowiem jak sie spotkamy bo duzo by pisac wez mi Bartku Brodo fakture ---------- Post dopisany at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ---------- :grin::grin::grin::grin: -kochanie, tylko żłopiesz to piwsko, a ze mną nawet nie porozmawiasz... -a o czym? -o mnie. jakie lubię kwiaty lub kolor... -jaki lubisz kolor? -róż -to róż d*pę po piwo :grin::grin::grin::grin:
bartek1605 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 no dobra, Klucha czas iść podrzemać
Rekomendowane odpowiedzi