Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ale k**wa wiesz te rysy wszystkie robia z niego ze jest taka KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA WREDNA"

:decayed::decayed:

:hi:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi::hi::hi:
Opublikowano
  • Autor

shimano Mario umawialismy sie na dzisiaj czy na jutro czy na piatek bo kurde przepraszam ale zapomnialem ;)

a chcialbym sobie poplanowac conieco :)

Opublikowano

siemka Łódz:hi:

Opublikowano
  • Autor

siemka Aneczko :D

---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

Wczoraj robiłem małe testy i wyszło ze przyspieszenie od 0 do 20 - 2.5s do 60 - 8,5s i do 100 - 18,5 heheh troche dramat co ? Musze to jeszcze sprawdzic ale jesli tak jest to cus nie prazy chyba o jakies prawie 6 sekund a tescik lecial na apce na andku ;)

Opublikowano

chcesz się ze mną ścigać że testy robisz Sebuś:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Heheheh nie mialbym szans z taka rakieta :)

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano
  • Autor
:D:d:d
Opublikowano

rezystor :grin:

Opublikowano

:hi:siemka :decayed:

---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

dla kobity jakas tanioszke na zbijanie i nauke :)

pierwsze auto ;)

pierwsze ? no to żeby mogła chociaż wyprzedzić i małe żeby mogła wszędzie zaparkować :D

Opublikowano
  • Autor

noooo tylko co :)

Opublikowano

\Kiedyś miałam projekt kupienia drugiego auta żeby taniej jeździć do pracy ale nie chciałam jakiegoś zdechlaka którym będę jeździć za TIR-ami. Tu więc projekt oszczędności na paliwie zdechł :grin: podobało mi się Suzuki SX4, Audi A2 ma koleżanka i całkiem całkiem , pomijając walory estetyczne ( tył do mnie nie przemawia)

Opublikowano
  • Autor

no spoko autka fajne fakt sx4 daje rade :) tyle ze nie ta polka cenowa :)

a nasza polka to 5-7k :D

Opublikowano

UWAGA UWAGA OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE

z racji iz dawno nigdzie nie bylismy w klubowym gronie proponuje jakis wypad, nie mowie ze to ma byc ten weekend bo napewno na niego sie nie zorganizujemy ale np 8 badz 15 wrzesnia, wszystkie sugestie mile widziane

Opublikowano

z racji iz dawno nigdzie nie bylismy w klubowym gronie proponuje jakis wypad, nie mowie ze to ma byc ten weekend bo napewno na niego sie nie zorganizujemy ale np 8 badz 15 wrzesnia, wszystkie sugestie mile widziane

:siema: sugeruje weeekend z 8.09 :decayed:

Opublikowano
shimano Mario umawialismy sie na dzisiaj czy na jutro czy na piatek bo kurde przepraszam ale zapomnialem ;)

a chcialbym sobie poplanowac conieco :)

ja w tygodniu też jestem zaj...ny robotą :wallbash:możewypali spocik - to na spocie lub ewentualnie w po prostu w Niedzielę :wink: co ty na to :question:

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ----------

15.09 u mnie odpada - będę w Kato, ale 8.09 jak najbardziej (przynajmniej na tą chwilkę :grin:)

Opublikowano
  • Autor

Spox Mario damy rade nie ma problemu :) daj tylko cyne i juz :)

Opublikowano

15.09 u mnie odpada - będę w Kato, ale 8.09 jak najbardziej (przynajmniej na tą chwilkę :grin:)

no u mnie tez 15.09 odpada jade na wesele ale przyszly weekend jak najbardziej :decayed:

Opublikowano

a ja teraz będę gazownikiem;p nie zapeszam, ale na razie mój silniczek po zmianie wtrysków lpg chodzi całkiem dobrze;]