Seba_LDZ Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 heheh Nie chcesz kupic iphona ? 4 i 4s ?? albo jakichs ladnych tabletow ipad ??
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 gdzie jest k**wa moja wypłata !!!! :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm:
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Donald ja przejął na c**j mu taka jałmużna
Bartas Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 nie lepiej Ci isc na zwolnienie ?? chociaz pewna kasa by byla znaczy po 30 dniach
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 nie lepiej Ci isc na zwolnienie ?? chociaz pewna kasa by byla znaczy po 30 dniach no jezeli do piatku nie dostane kasy to tak zrobie niestety
Panton Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 heheh Nie chcesz kupic iphona ? 4 i 4s ?? albo jakichs ladnych tabletow ipad ?? Teraz się kupuje Samsunga GS3
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 heheh Nie chcesz kupic iphona ? 4 i 4s ?? albo jakichs ladnych tabletow ipad ?? Teraz się kupuje Samsunga GS3 jak sie ma prace albo wypłate na czas
Seba_LDZ Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 hehe now iem ale akurat GS3 nie mam bo bym dla siebie wzial
Bartas Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 a ja nei wiem czy nie nota teraz bym bral
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Klysiu pytanie do fachowca musze wyciagnac cala przednia lampe i czy musze sciagac zderzak? ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- pomysl nad odp bo jak tak to sam go bedziesz sciagal
Seba_LDZ Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 u mnie nie trzeba mozna wydlubac 2 sroby gora i 1 albo 2 spod lampy dostep od gory gdzies tam oile dobrze pamietam a raczej przy czyszczeniu soczewek nie zdejnowalismy zderzaka
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 mnie sie postojowka zgrzala z lampa i ni jak nie moge jej wyciagnac i zostaje tylko wyjecie calej lampy
Seba_LDZ Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 no to rwij suke masz dwie opcje. wyciagnac lampe a do tego trzba sciagnac zderzak albo tak: jezeli to jes prawa strona to musisz wymontowac filtr powietrza a jesli lewa to juz troche gorzej ale tez mozna sie dostac jak wymontujesz zbiorniczek plynu. ---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- Tomku tu jest instrukcja nie mogę wyjąć przedniej lampy w a4 b7 - Audi Forum - AudiTIMES.PL
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 no to rwij suke masz dwie opcje. wyciagnac lampe a do tego trzba sciagnac zderzak albo tak: jezeli to jes prawa strona to musisz wymontowac filtr powietrza a jesli lewa to juz troche gorzej ale tez mozna sie dostac jak wymontujesz zbiorniczek plynu. prawa to pikus wiem ze trzeba wyciagnac dolot do filtra ale lewa nie da nic wyjecie zbiorniczka bo on z niczym nie koliduje
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Tomus musisz zdjac zderzak bedzie najszybciej i najprosciej
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Tomus musisz zdjac zderzak bedzie najszybciej i najprosciej qrde wiesz ile to jest srubek do odkrecania to nie wuja nie jest szybciej ale mysle ze nie ma wyjscia bo z DJ jak nam wpadla zarowka to sciagalismy zderzak tak mi sie przynajmniej wydaje
Rekomendowane odpowiedzi