Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 hehehe grubo spoko pewnie go pozanm bo bede z nim gadal moze o treningach zobaczymy choc szczerze powiem k**wa warszawa drogo i wogole ale Panowie silownia za ktora placilem kosztowala 150 zl na miesiac ! taniej niz tutaj ! malo tego tu jest syf brud smrod sprzet zniszczony i wogole c**jnia z patatajnia naprawde wlazlem dzis do sauny k**wa smierdzialo w niej skarpetami a ludzie tam siedza ... masakra naprawde jest beznadziejnie heh narzekalem na vere bo podobno tu luksusy hehe uja prawda
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 hehehe grubo spoko pewnie go pozanm bo bede z nim gadal moze o treningach zobaczymychoc szczerze powiem k**wa warszawa drogo i wogole ale Panowie silownia za ktora placilem kosztowala 150 zl na miesiac ! taniej niz tutaj ! malo tego tu jest syf brud smrod sprzet zniszczony i wogole c**jnia z patatajnia naprawde wlazlem dzis do sauny k**wa smierdzialo w niej skarpetami a ludzie tam siedza ... masakra naprawde jest beznadziejnie heh narzekalem na vere bo podobno tu luksusy hehe uja prawda ja Ci nie powiem bo ja chodzielm rok temu zima bo wiosna latem czy jesienia to nie mam po prostu na to czasu a jak sie nalaze caly dzien to nie mysle zeby jeszcze isc na silownie, mysle ze zima znowu zaczne chodzic ale gdzie tego nie wiem w sumie najblizej mam w bylym budynku prochnika na smiglego saude health &fitness tam jest ponoc spoko silownia
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 hehe no jest moja tam chodzi to jest zut beretem ode mnie silownia ta jest ultra mala ale fakt jest czysto i ladnie i wogole 150 zl chca za wpisowe u mnie z karta profit przynajmniej pozniej juz za friko zaczalem sie nad tymz astanawiac bo na prawde nie lubie syfu az takiego to samo z cwiczeniami w warszawie kazdy wiedzial ze cwiczy to odklada to czego uzywla na miejsce tam nie trzeba bylo nikogo pilnowac po prostu ludzie to robili a tu k**wa gdzie kto i czym cwiczy tam pierdolnie i lezy i latasz po calej silowni szukasz kurde hantli czy ciezaru paranoja ...
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 to trzeba bylo jebnac z hantla i po sprawie
Teofilow90 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Mercedes GTR AMG (2806332903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wynalazek heh :]
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 hehe no ta Tomku heh jaki k**wa batmobil heheh ludzie to maja fantazje i jeszcze napisane w polsce replica :facepalm::facepalm: :polew::polew:
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 :hi: No i doczekalim :decayed: Piątunio - to tak dla nie wtajemniczonych
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 mnie to nie cieszy ze piatunio bo jutro 4 zestawy przez caly dzien beda sie zjezdzac ---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:37 ---------- w niedziele maja przyjechac do nas kozacy ze Skierniewic
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 oo no to kurde no to elegancko a bedzie kranem plynal dźony walker ? :decayed: ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ---------- co robi szklarz kiedy nie masz kła? pije z gwinta Ile człowiek może wytrzymać na pustyni? To zależy czy ma piwo
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 oo no to kurde no to elegancko a bedzie kranem plynal dźony walker ? :decayed: nie, dźony nie.... ale możesz jednego z naszych chłopaków wymalować czarną pastą do butów
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 mnie to nie cieszy ze piatunio bo jutro 4 zestawy przez caly dzien beda sie zjezdzac ---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:37 ---------- w niedziele maja przyjechac do nas kozacy ze Skierniewic o to musze sie oszczedzac w stolycy zeby w auto wsiasc
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 mnie to nie cieszy ze piatunio bo jutro 4 zestawy przez caly dzien beda sie zjezdzac ---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:37 ---------- w niedziele maja przyjechac do nas kozacy ze Skierniewic o to musze sie oszczedzac w stolycy zeby w auto wsiasc znowu jedziesz sie alkoholizowac sorki Tomuś że wczoraj sie tak ordynarnie rozlaczylem ale caly dzien bylem na kontroli z dyrektorami Praktikera a pozniej zapomnialem oddzwonic
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 no k**wa elita dyrektorska trzyma sie zawsze razem widze a jak tam wogole juz sie wyplacili ladnie ?
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 no k**wa elita dyrektorska trzyma sie zawsze razem widze a jak tam wogole juz sie wyplacili ladnie ? taka z nich elita ze daj sobie spokoj mowie im chodzicie pojedziemy po kontroli na chinczyka na retkini no dobra spoko no to jedziemy.....zajechalismy a oni do mnie czy nie mam pozyczyc 20 PLN bo nie maja przy sobie kasy a nie wiedza gdzie bankomat to im powiedzialem ze ich podwioze pod bankomat a oni ze jednak nie sa glodni a kase mam dostac w srode
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Pany - szykować się na jutro na imprezę i deklarować mi tutaj, kto jedzie;D
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Pany - szykować się na jutro na imprezę i deklarować mi tutaj, kto jedzie;D moje stanowisko juz znasz
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 huh no to szefostwo fest nie ma co Bartku my niestety pass ja jak zwykle o planach dowiaduje sie na koncu po czym slysze no przeciez Ci mowilam ...
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 masz na rozweselenie tylko sobie powieksz
Rekomendowane odpowiedzi