Gość SpongeBob Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 ma czym oddychac a co do artykulu kiedy nastepny film ?
marcindlug Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 pieknie Seba ! a ty gupi sie bales czy sie spodoba... ehh
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 o to moze Wy mi powiecie co to za wynalazek dzisiaj kolo 19,30 na narutowicza staly jakies paly z czyms na dachu i robili zdjecia czy to bedzie to cos nowego inspekcji drogowej?
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 oj ja nie wiem k**wa musze szybko robic ten profil firmowy heheh idzie jak krew z nosa :/ nie ma to jak luzny piatek
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 daj spokoj ja to do nowego roku z robot chyba nie wyjde albo i jeszcze dalej
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 no to Tomku trzeba sie cieszyc mowie Ci rob swoje nie bedziesz spal wogole tak jak ja
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 no to Tomku trzeba sie cieszyc mowie Ci rob swoje nie bedziesz spal wogole tak jak ja jak nie bede spal wlasnie ide spac bo juz mi sie nie chce mam caly weekend na zrobienie tego badziewia
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 hehe nie o tym mowilem no ale ok ---------- Post dopisany at 01:36 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ---------- Cześć Łukasz
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :decayed:---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Zobacz promujące nagranie z udziałem pięknej łódzkiej bokserki Karoliny Owczarz. Świetna muzyka [WIDEO] :decayed::decayed::decayed: Seb, zobaczysz będziesz WIELKI :good::good::good::good: ---------- Post dopisany at 02:02 ---------- Poprzedni post napisany at 02:01 ---------- Może przyjdzie czas, że wspomnisz moje słowa .............................................. i wtedy zrobimy jakiegoś fajnego biznesa
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 eeeeeeeeee na pewno nie niestety tzn biznesa zrobic zawsze mozemy bardzo chetnie bo slawny to bede jak wygram w totka a ze nie wygram to nie bede ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:07 ---------- od przed wczoraj do dzisiaj 300 sob oblukalo film jeden artykul w lodzi w mediach i wlasnie strzelilo 750 ogladniec :D
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 eeeeeeeeee na pewno nie niestety tzn biznesa zrobic zawsze mozemy bardzo chetnie bo slawny to bede jak wygram w totka a ze nie wygram to nie bede ---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:07 ---------- od przed wczoraj do dzisiaj 300 sob oblukalo film jeden artykul w lodzi w mediach i wlasnie strzelilo 750 ogladniec :D Seba chyba trzeba ci jebnąć masz fach i od jakiegoś czasu sprzęt ( co widać ) - "w lodzi w mediach wlasnie strzelilo 750 ogladniec" chyba o czymś świadczy Jestem przekonany, że za jakiś czas będziemy znani nie tylko w "łódzkich" a i na większym obszarze :wink: - jakiś VAG EVENT etc.
szczawik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :hi:Panie Seba nie sr** zarem bo to grozi pozarem:decayed: film za***isty i nie ma co sie czepiac, tylko robic nastepne bo publicznosc nienasycona:wink: sniegu najebalo, pierwsze slizganie zaliczone:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 :) juz 1200 heheh jest moc nie ma co a w lodzi nie ma sniegu nawet grama mysle o skreceniu moze takiego making of ale nie wiem czy mam tyle materialu
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:23 ---------- Seba nie mysl tylko do roboty
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 heheh no moze i masz racje narazie dalej ten profil musze uzupelnic bo jeszcze troche mi zostalo a pozniej moze cos pomysle :)
szczawik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 zaraz podlinkuje film tu i tam i bedzie wiecej:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 heheh k**wa bede sie bal teraz na ulice wyjsc jak sie paparazzi zleca
szczawik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 a te modele czyde na Twojej stronce to w czym klepałeś? w maxie? czy solidzie?
Rekomendowane odpowiedzi