MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 O Bartas jak byś w razie leciał do Ozorkowa przypadkiem to nie powiem też bym jedną chłodną piankę zdmuchnął bo też leciutko wczoraj andrzejkowałem
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 same zwloki dzisiaj klin nic nie pomgol chyba czas umierac
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hehehhe znaczy albo za krotko czekales na dzialanie albo za maly klin zrobiles
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hehehhe znaczy albo za krotko czekales na dzialanie albo za maly klin zrobiles jak 0,7 moze byc malym klinem wracam do wyra umierac dalej
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 no to żeśmy z Panem Pocasem ogarnęli w końcu MCE High, alternator oraz okablowanie Bose... Qrde, czasem elektryka to zło!
Magdalenah Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 bry ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- same zwloki dzisiaj ja też zwłok ale po grypowy , to pierdziele wolałabym mieć kaca:facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 hehhe klysiu no to jak to nie pomoglo to musisz odlezec ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ---------- DJ kiedy u mnie robimy Q ??
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 no to żeśmy z Panem Pocasem ogarnęli w końcu MCE High, alternator oraz okablowanie Bose... Qrde, czasem elektryka to zło! :good: Andrzeju mam nadzieję, że pamiętałeś o mnie
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pamiętałem, andrzeju, ale Pocas jutro powinien być na spocie, to zeswapujemy;D Było tego RNS'a od siemiana zostawić, to bym od Ciebie łyknął za dwie stówki:D
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 hehhe klysiu no to jak to nie pomoglo to musisz odlezec ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ---------- DJ kiedy u mnie robimy Q ?? ozylem moge nawet teraz poczytac forum
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 hahaha szalenstwo Klysiu Pany lajkowac mi profil i robic reklame :D musze zarobic ze 250 zl na nowe wycieraczki bo te zara bede musial odkrecic bo zaczna mi szybe rysowac :polew::polew: metalowe ramiona :polew::polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja już zlajkowałem, to mi teraz tablicę spamuje;p
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pamiętałem, andrzeju, ale Pocas jutro powinien być na spocie, to zeswapujemy;D Było tego RNS'a od siemiana zostawić, to bym od Ciebie łyknął za dwie stówki:D przecież mam w tej chwili dwa - zagadaj do Siemiana i nie będę musiał odsyłać aczkolwiek dwie stófki może być mało
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 dwie i pół! dorzucę stringi siostry...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 dwie i pół! dorzucę stringi siostry... konkrety to na PW :polew:
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 dwie i pół! dorzucę stringi siostry... noszone czy po praniu
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 noszone to chyba bardziej cenne :polew:
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 noszone to chyba bardziej cenne :polew: cena + 50%
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 :polew::polew: no bedzie troche spamowac bo uzupelniam profil ale mysle ze jutro skoncze wiec sie uspokoi
Rekomendowane odpowiedzi