Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 mowilem ale loga nie zmienia za duzo pierdolenia to jest grupa bebniarska i juz tak maja na bebnach zrobione koszulki k**wa i wszystko
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 no to lipton, mnie projektant zaczal scigac za roboty to teraz bede mial zarwane noce ja pitole
pocas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Potrzebuję... Człowieka co mi zrobi dwa boczki w alcantarze. Zna ktoś? ;]
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 ragaman robi alcantare oile sie nie myle napisz pw do Mariana ---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 ragaman robi alcantare oile sie nie myle napisz pw do Mariana ---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- wiem, że obszywa kiery ale z boczkami to nie jestem przekonany na 100% ---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 a no widzisz to nie wiedzialem ale cos mi switalo
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 zawsze można do niego napisać i zapytać - raguś będzie wiedział na 100%
klysek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 zdoriwe tak sobie chyba na L4 pora wyruszyc
klysek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 psychika Ci siada;p nie nie mam wyplaty 10.12 beda juz zalegac mi dwie wiec hycba starczy finasowania jakiegos pajaca szukam pracy nie potrzebuje ktos tak zajebistego pracownika jak ja
szczawik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 uuu to lipa kurde, grudzien, swieta ida a pracodawca w c**ja gra?! a nie chcesz w norwayu popracowac?! musze sie pochwalic troche... jedno z moich zdjec kladki/mostu z miejscowosci Trzy Morgi w woj. lodzkim, mozna zobaczyc w najnowszym numerze magazynu mostypolskie.pl, do nabycia miedzy innymi w EMPIKu:decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a może ja bym do norwaya śmignął... ;D
klysek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 uuu to lipa kurde, grudzien, swieta ida a pracodawca w c**ja gra?! a nie chcesz w norwayu popracowac?!musze sie pochwalic troche... jedno z moich zdjec kladki/mostu z miejscowosci Trzy Morgi w woj. lodzkim, mozna zobaczyc w najnowszym numerze magazynu mostypolskie.pl, do nabycia miedzy innymi w EMPIKu:decayed: http://4.bp.blogspot.com/-z3fUPVQxuUU/TneGOJXpg5I/AAAAAAAAAMo/43Wz4cqnzHA/s1600/K%25C5%2582adka+%25231.jpg powiem ci ze coraz powazniej zastanwiam sie nad wyjazdem z tego j**anego kraju
szczawik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 ogolnie ciezko jest dostac jakas konkretna prace, ale powoli sie cos rusza w pracy typu kierowca... bo widze, ze ogloszen dosc duzo, mozna tez cos poszukac w budowlance... gdyby ktos chcial moge podeslac kilka ofert z posredniaka, ja szukam wlasnie czegos dla swojej dziewczyny:wink: ---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- albo grubo albo wcale:decayed:
klysek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 ogolnie ciezko jest dostac jakas konkretna prace, ale powoli sie cos rusza w pracy typu kierowca... bo widze, ze ogloszen dosc duzo, mozna tez cos poszukac w budowlance... gdyby ktos chcial moge podeslac kilka ofert z posredniaka, ja szukam wlasnie czegos dla swojej dziewczyny:wink: no ale po jakiemu sie tam dogadywac bo wiesz w szkole jak był jez.norweski to chodziłem na wagary
Rekomendowane odpowiedzi