marcin.vag Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wy tu smichu chichu a ja sie glowie jak jutro wyjac silnik bez żurawia i kanalu:grin::grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wy tu smichu chichu a ja sie glowie jak jutro wyjac silnik bez żurawia i kanalu:grin::grin: to ja Ci powiem wez zaczep dobrze linke przyczep do jakies sciany bloku badz czegos innego solidnego wcisnij sprzeglo po czym bieg i pedal w podloge powinien wyjsc
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 no i MArcinie mowisz i masz poprosimy adres ja Klysiu i Tomek podlecimy z wyjmakami do silników tylko napisz jaki masz zebysmy dobre wzieli i na miejscu sie dziada opitoli i po sprawie ... u nas krotka pilka :decayed: Pany moze hmmm cos bym zrobil z nasyzm topem jakies pomysly ?? DJ Bond 007 Skajfail :polew::polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wy tu smichu chichu a ja sie glowie jak jutro wyjac silnik bez żurawia i kanalu:grin::grin: to ja Ci powiem wez zaczep dobrze linke przyczep do jakies sciany bloku badz czegos innego solidnego wcisnij sprzeglo po czym bieg i pedal w podloge powinien wyjsc a jak ten sposob nie da rady wezmiemy kierownika Klysia ze swoim wozkiem widlowym i on juz da rade tylko pytanie czy ma paliwo
marcin.vag Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wlasnie takiej pomocy oczekiwalem, teraz na bank sam wyjdzie:grin:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 :polew::polew: heheh pewnie nie ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Widzisz Klysia jak popierdala widlakiem przez cala lodz ?? :polew::polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wlasnie takiej pomocy oczekiwalem, teraz na bank sam wyjdzie:grin: pamietaj zawsze mozesz liczyc na dobra rade ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- :polew::polew:heheh pewnie nie ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Widzisz Klysia jak popierdala widlakiem przez cala lodz ?? :polew::polew: Seba tylko obawiam sie ze my bysmy musieli za nim z beczkami paliwa :polew:
marcin.vag Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Yhym, lepiej zeby paleciak jutro wykonal robote bo jak nie to zglosze sie po Was:grin:
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 :polew::polew:heheh pewnie nie ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Widzisz Klysia jak popierdala widlakiem przez cala lodz ?? :polew::polew: jutro odbierma kwity na wozek
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 nie trzeba mi beczki bo dzisiaj zalalem go za 100pln
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ty Klysiu jak nie zaplaca to jebaj paleciakiem do domu sie uplynni sie znaczy
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ty Klysiu jak nie zaplaca to jebaj paleciakiem do domu sie uplynni sie znaczy spokojna twoja juz o tym rozmawialem na ten temat z paroma osobnikami ale dzisiaj dostalem kase
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ty Klysiu jak nie zaplaca to jebaj paleciakiem do domu sie uplynni sie znaczy spokojna twoja juz o tym rozmawialem na ten temat z paroma osobnikami ale dzisiaj dostalem kase o to Ci placa w miare normalnie to loozik, to paleciaka moge ja zabrac jak nie chcesz
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ty Klysiu jak nie zaplaca to jebaj paleciakiem do domu sie uplynni sie znaczy spokojna twoja juz o tym rozmawialem na ten temat z paroma osobnikami ale dzisiaj dostalem kase o to Ci placa w miare normalnie to loozik, to paleciaka moge ja zabrac jak nie chcesz to jest jedno z wielu moich naredzi pracy nie mozesz go zabierac
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw zartujesz to czym ja bede z Seba jezdzil jak wpadniemy
Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 uuuu pierdzidełkiem inny prezes pojeździ teraz
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw zartujesz to czym ja bede z Seba jezdzil jak wpadniemy no mysle ze pora sie przesiasc na cos bardziej cywilizacyjnego i zaczac jedzic Dacia Logan MCV ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- uuuu pierdzidełkiem inny prezes pojeździ teraz tylko pozostaje pytanie jak dlugo on jeszcze bedzie jedzil bo juz ledwo domagal
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przejazd motocyklem po Łodzi - Sadistic.pl
Rekomendowane odpowiedzi