MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 noooooooooooo dyniowe też są super :slina:
marcin.vag Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Aaaa no bylem hmmmm a co tez byles ? Z przyczajki nie z przyczajki bo sie gapilem na Ciebie ale ze bylo zero reakcji to sie zaczalem zastanawiac czy to Ty:grin: Z reszta widzialem ze byles zmarnowany zakupami i kobita trula to dalem spokoj;p
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 ja też po zakupach i prezentach dla rodzinki... Teraz się można zająć autem:)
klysek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 ja też po zakupach i prezentach dla rodzinki... Teraz się można zająć autem:) co bedziesz mu robił
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Aaaa no bylem hmmmm a co tez byles ? Z przyczajki nie z przyczajki bo sie gapilem na Ciebie ale ze bylo zero reakcji to sie zaczalem zastanawiac czy to Ty:grin: Z reszta widzialem ze byles zmarnowany zakupami i kobita trula to dalem spokoj;p heheh no to nie odnotowalem sorka no juz mialem dosyc Poprosze propozycje do banerku i sie zrobi
klysek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-katowice-okolice-71030/ ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/meetingi-kujawsko-pomorskie-13383/
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 może na tą chwilkę coś świątecznego - jakaś Mikołajka
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 o i Misiek dobrze kombinuje chcialem zakomunikowac ze na pabianickiej zalozyli brameczke ta co robi pomiar odcinkowy nie wiem czy czy to mierzy tu z obwodnicy jak sie zlatuje czy jakos inaczej w kazdym razie bramka jest :/ a dokladnie na wysokosci poczatku wiaduktu w kierunku centrum
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :kwasny: jak bym miał możliwość to bym wypier...ił z tego kraju choć by dziś
zlota1977 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :kwasny: jak bym miał możliwość to bym wypier...ił z tego kraju choć by dziś zapraszałam , zapraszałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :kwasny: jak bym miał możliwość to bym wypier...ił z tego kraju choć by dziś zapraszałam , zapraszałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ania - do pracy bym wy... a nie na urlop
marcin.vag Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak znajdziecie to sie dokoptuje chociaz Szwecje i okolice koła podbiegunowego zle wspominam:kwasny: Za to Stockholm bardzo dobrze:) bardzo tez mi sie tam podobala ulica co miala 5 albo 6 pasow i wygladala jak autobahn w niemcowie a wzdluz niej same salony samochodowe od a do z:)
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 no to czas zacząć szukać czegoś Nie jest problemem napisać coś takiego,ale znaleźć już tak
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 yhh dokladnie a tak zeby dobic zobaczcie to zdjecie gdzie my k**wa zyjemy :facepalm:
zlota1977 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 no to czas zacząć szukać czegoś Nie jest problemem napisać coś takiego,ale znaleźć już tak cos Ty taki negatywny dzisiaj???/ swięta idą a na temat pracy pogadamy w marcu, nic się nie martw, zawsze coś się znajdzie:wink: ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- Jak znajdziecie to sie dokoptuje chociaz Szwecje i okolice koła podbiegunowego zle wspominam:kwasny:Za to Stockholm bardzo dobrze:) bardzo tez mi sie tam podobala ulica co miala 5 albo 6 pasow i wygladala jak autobahn w niemcowie a wzdluz niej same salony samochodowe od a do z:) taka autostrada przez cały Sztockholm biegnie, ale korki takie jak w PL:naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 potwierdzam ludzie wykupia wszystko wszysstko to co nie szlo a teraz i tak pojdzie paranoja w markietach to juz jest przegiecie w niedziele na spota to czuje ze miejsca nie nzjadziemy na parkingu...
Rekomendowane odpowiedzi