Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :decayed: :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pogadajmy o samochodach: hasło - A4:D

Muszę się za tę Aleksandrę brać dalej... już niedługo dj nie będzie spał, jadł, ani miał czasu, ale zanim to nastąpi, wpadnie do mnie Seba i ogarniemy grzanie tylnej szyby;D

Opublikowano
pogadajmy o samochodach: hasło - A4:D

Muszę się za tę Aleksandrę brać dalej... już niedługo dj nie będzie spał, jadł, ani miał czasu, ale zanim to nastąpi, wpadnie do mnie Seba i ogarniemy grzanie tylnej szyby;D

bierz ja na wrsztat a nie ja sledzisz :decayed:

Opublikowano

spróbuję w cywilizowany sposób - wiesz...np gwoździe na asfalt i akurat będę przejeżdżał obok, jak gumę złapie... ^^

Opublikowano
  • Autor

hahahaha :D

ta jasne DeJot nie klam

juz mnie nie kochasz ....

Wilson Blade COMP 2013 | SQUASH \ Rakiety do squasha Wilson | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com

taka sucz kupilem niestety nie w takiej cenie :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

swoja droga dobra strona jest sporo taniej niz w sklepach jak widze

Opublikowano

ta jasne DeJot nie klam

Racja - teraz kolej na saksofonistkę;D

Opublikowano
  • Autor
:cry::cry::cry::cry:
Opublikowano
:cry::cry::cry::cry:

c3dd995d97024e1b38251690901c7fa1.jpg

znajdziesz sobie nwego kolege kupisz mu taki gadzet i juz nie bedziesz sie smutasil :grin::decayed:

Opublikowano

ta jasne DeJot nie klam

Wilson Blade COMP 2013 | SQUASH \ Rakiety do squasha Wilson | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com

taka sucz kupilem niestety nie w takiej cenie :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

znaczy się, że łykłeś drożej :question:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi :D

chyba, że Seba nie udaje tylko po prostu nie widzi a autem jeździ na pamięć :grin:

ta jasne DeJot nie klam

znaczy się, że łykłeś drożej :question:

niestety tak :(

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

lo kuzwa a to co sie robi :D

Opublikowano

Seba ogarnales juz srebrne wlepki :whistling:

Opublikowano

Seba, ale jak robisz Multi cycaty :decayed: to musisz je później Odznaczyć niestety :wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

klysiu zobacz to Unsquashable DSP 400 | SQUASH \ Rakiety do squasha Unsquashable | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

chyba, że Seba nie udaje tylko po prostu nie widzi a autem jeździ na pamięć :grin:

Seba, ale jak robisz Multi cycaty :decayed: to musisz je później Odznaczyć niestety :wink::decayed:

looooooooooooooo co paranoja

Opublikowano

niestety :kwasny::wink:

Opublikowano

no tez jest ok ale poweim wam ze juz sie nauczylem ze lepiej dac pare pln wiecej za cos markowego niz jakiego no name i zaraz kupowac nastepne :whistling:

Opublikowano

no tez jest ok ale poweim wam ze juz sie nauczylem ze lepiej dac pare pln wiecej za cos markowego niz jakiego no name i zaraz kupowac nastepne :whistling:

jak to mówi moja teściówka - Nie stać mnie żeby kupować tanie rzeczy :wink: -coś w tym jest :wink:

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ----------

tak w ramach relaksu :wink:

40740932802929397791040.jpg

64086327897240657782636.jpg

:wink:, ile można o paletkach gadać :wink:

Opublikowano

jak to mówi moja teściówka - Nie stać mnie żeby kupować tanie rzeczy :wink: -coś w tym jest :wink:

:grin: no powiem tak zakupiłem sobie dwie pary jeansow na ryniaszu :decayed: 3 miechy pozniej jedne przetarte w kroku :thumbdown: ale to pewnie ze mam tak tega pyte :polew:a drugie pekly w kroku jak kucalem :facepalm: a zakupilem w bardzo okazyjnej cenie jakies 2 lata temu dwie pary firmy Wrangler i chodze do dzisiaj :naughty: