Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie chcesz wiedziec ...

od cisnienia w ukladzie to jestem specem :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
właśnie ma nie być ciśnienia

aha :kwasny:czyli co moze byc nie tak

A mi sie wydaje że własnie cisnienie powinno być ,z resztą wiadomo nie od dziś że odkręcając korek od układu chłodzenia zaraz po jeździe trzeba uważać bo można sie nieźle poparzyć:whistling: chyba że komuś korek puszcza to ciśnienia nie ma:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Cisnienie jako takie jest ale jesli sa twarde weze dochodzace do zbiorniczka i po odkreceniu syczy dlugo czyli duze cisnienie w ukladzie moze to swiadczyc o uszczelce przedmuchanej ;)

Opublikowano
Cisnienie jako takie jest ale jesli sa twarde weze dochodzace do zbiorniczka i po odkreceniu syczy dlugo czyli duze cisnienie w ukladzie moze to swiadczyc o uszczelce przedmuchanej ;)

nie no to nie syczy mi jak jak z paro wozu tylko normalnie psssyt i juz

Opublikowano
  • Autor

heh to trzeba zobaczyc bo tak to sobie mozemy gadac :) weze pomacaj po jezdzie czy sa twarde taktwarde ze ciezko je zgniesc troche

zobacz czy nie masz plam ciemnych w zbiorniczku wyrownawczym :) zobacz czy na odpalonym silniku Ci nie bulgocze ze zbiorniczka czy banki nie ida zadne

zobacz czy nie masz bialego osadu pod korkiem od wlewu oleju :) i zobacz czy nie wywala Ci plynu od spodu zbiorniczka tym upustem cisnieniowym :)

Opublikowano
heh to trzeba zobaczyc bo tak to sobie mozemy gadac :) weze pomacaj po jezdzie czy sa twarde taktwarde ze ciezko je zgniesc troche

zobacz czy nie masz plam ciemnych w zbiorniczku wyrownawczym :) zobacz czy na odpalonym silniku Ci nie bulgocze ze zbiorniczka czy banki nie ida zadne

zobacz czy nie masz bialego osadu pod korkiem od wlewu oleju :) i zobacz czy nie wywala Ci plynu od spodu zbiorniczka tym upustem cisnieniowym :)

:blink: ja jebie to ty masz az takie wiadmosci na ten temat :decayed: tak jest wszystko obadam :thumbup1: tzn. bialego osadu pod korasem nie mam,plyn tez czysciutki plynu nie ubywa czyli z pod spodu go nie wywala zobacze czy bulgocze i te weze :wink:

Opublikowano
  • Autor

hheheh przerabialem to wszystko o siebie i szukalem roznych opcji na potwierdzenie czy na bank mi wydmuchalo uszczelke pod glowica :)

bo nie chcialem sie z tym pogodzic i tak jezdzilem z rok i dolewalem plynu :P hyhyhy

Opublikowano
hheheh przerabialem to wszystko o siebie i szukalem roznych opcji na potwierdzenie czy na bank mi wydmuchalo uszczelke pod glowica :)

bo nie chcialem sie z tym pogodzic i tak jezdzilem z rok i dolewalem plynu :P hyhyhy

no mi plynu nic nie ubywa nic nie cieknie tylko temp. podnosi sie o 10 st, co pare km i spada do 90 i znowu przelece z 40 km i skacze do 100 i spada i zastanwiam sie czy moze termostat sie nie przycina :whistling: a ty mi juz takie czarne wizje przedstawiasz :wink:

Opublikowano
  • Autor

eee tam czarne odrazu

sam powiedziales o tym cisnieniu ze jest pod korkiem a byc go tam nie powinno duzego :) znaczy sie :)

nie wiem gadaj z Dejotem :)

Opublikowano

Ty byś od razu mu wmówił, że uszczelkę ma dmuchniętą;p faktycznie termostat może być walnięty - 40zł zainwestuj, wymień, to się przekonasz, ale najpierw pod VAG'a i zerknąć, czy nie ma błędu czujnika temp;]

Opublikowano
Ty byś od razu mu wmówił, że uszczelkę ma dmuchniętą;p faktycznie termostat może być walnięty - 40zł zainwestuj, wymień, to się przekonasz, ale najpierw pod VAG'a i zerknąć, czy nie ma błędu czujnika temp;]

tak jest panie DJ :wink: wezmiesz kompa na niedziele :grin:

Opublikowano
  • Autor

ooo kurde no i teraz moja wina :) no :P a tak chcialem wyslac to ikonke z vagiem :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

juz skasowalem teraz mozesz mi ja wyslac :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wiec ja mysle ze :vaglogi:

:dancing::dancing::dancing::banan::banan::banan::decayed:

Opublikowano

Panie Prezesie mamy wpasc z Seba i w czyms pomoc bo chyba wstydzisz sie nas zapytac o to :)

Opublikowano
Panie Prezesie mamy wpasc z Seba i w czyms pomoc bo chyba wstydzisz sie nas zapytac o to :)

wstydze sie tak prosto z mostu :decayed:

wiec ja mysle ze :vaglogi:

:dancing::dancing::dancing::banan::banan::banan::decayed:

własnie tak zrobie dzięki Sebciu za złotą radę :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:D:D:D polecam sie na swiera ;p
Opublikowano
:D:D:D polecam sie na swiera ;p

zwłaszcza do konsumpcji alkoholu :grin:

Opublikowano

Wy tu gadu gadu, a ja pracuję qrde;p Trzeba zaraz rezać pocasowe heble;] Potem dalej zabawa w detektywa i organizowanie porwania mojej wybranki... Zbieram dane szybciej, niż FBI:D

Opublikowano

DJ pamiętaj, że z tyłu są mimośrodowe śruby z podkładkami przy zawieszeniu jak byś w razie musiał wszystko rozkręcać :wink: (tak jak u mnie :facepalm:)