DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie wiem, jak Ty, ale ja oglądałem tylko końcówkę;D
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie wiem, jak Ty, ale ja oglądałem tylko końcówkę;D nie no ja sie skusilem i obejrzalem calosc
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 DeJot szyba nie dziala w ogole zero reakcji nic a nic
Szakal Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Najbardziej zryte wideo 2012 - Dailymotion Wideo Włączcie sobie ten film od końca Rzeczywiście końcówka najlepsza tylko w takim razie kim musiał być ten co nadawał tytuł skoro ta końcówka jest...zacna
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 jeblem ... Dwóch kanibalów złapali cygana i wsadzili go na rożen. Przychodzi trzeci i pyta: - Czemu tak szybko go obracacie? - Kiedy obracamy wolniej to podkrada nam ziemniaki. :polew::polew::polew::polew::polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 DeJot szyba nie dziala w ogole zero reakcji nic a nic Niedopszzz... trzeba będzie ją pomierzyć jeszcze i zczaić, gdzie jest przerwa, bo na oko nic nie widać;/
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 nom niestety nic nie poradze cos czuje ze uj bedzie ten typ tak ma
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 no tak tak taki plan Mario ??
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 taaaa na bank 18.oo juz sobie sprawdziłem
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie no ja juz tez pamietam pytam czy Mario bedzie
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie no ja juz tez pamietam pytam czy Mario bedzie nie no ten stary wyjadacz kortowy raczej nie przepusci
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 kuzwa dzisiaj siedziałem w pracy powiało nudą wiec odpalilem film pt.Titanic II ze tak powiem ja pier**le
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 jak to 2 ??? a co tam kontynuowac ?? powaga ?? ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Kompilacja szczęściarzy - Sadistic.pl
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 jak to 2 ??? a co tam kontynuowac ?? powaga ??---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Kompilacja szczęściarzy - Sadistic.pl no kuzwa tez sie zdziwiłem ale jest...... Titanic 2 / Titanic II (2010) Lektor PL - Playtube.pl - Filmy online i seriale
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 heheh nie no dzieki nie jestem az takimmasochista a Tobie to juz naprawde wykwitnie sie nudzilo i wszystkie inne filmy swiata zmusily Cie do ogladania tego filmu ?
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 heheh nie no dzieki nie jestem az takimmasochista a Tobie to juz naprawde wykwitnie sie nudzilo i wszystkie inne filmy swiata zmusily Cie do ogladania tego filmu ? no jakoś się nawinął :facepalm:aaaaaa bo szukałem jakiegoś katastroficznego i to gówno znalazłem
musti Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siema Wszystkim Kto od Was wybiera się do Bukowiny na Zlocik ? Kluska ?
Rekomendowane odpowiedzi