Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Hahaahaha to o to Ci chodzilo z tym kuligiem hahahahahah
MarianekZg Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany mam pytanko, bo nie mogę rozkminić - jak usunąć swoje konto z FB
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja dzisiaj pasuje i nie jade na spota
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany mam pytanko, bo nie mogę rozkminić - jak usunąć swoje konto z FB a czemu chcesz usunac ?? wez no kto mi bedzie lajki klikal ... w ustawieniach masz prywatnosc i tam w zabezpieczneiach gdzies drobnym druczkiem jest usun konto ale ... konta z fb nie da sie usunac to niby usun zawiesza Ci tylko konto zamraza jakby ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ---------- ja dzisiaj pasuje i nie jade na spota chyba kpisz paletke chce zobaczyc :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 czyżby Kasia skontrolowała Twoje lajki, Misiek?
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja dzisiaj pasuje i nie jade na spota chyba kpisz paletke chce zobaczyc :decayed: dzisiaj mam romantic day
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 no... na forum;p a drugi otwarty wątek to "TOP 3 najlepszych lasek"
MarianekZg Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 czyżby Kasia skontrolowała Twoje lajki, Misiek? spoko -to nie to
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Alexander Tikhomirov production DJ mierzymy dzisiaj ?? Real czy port ??
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 port powiadaz ktos jeszcze przylatuje ?? bo moze jak we 2 mamy byc to sobie juz odpuscimy i pomierzymy wszystko w tygodniu co ??
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 to trzeba zlookać, czy ktoś jeszcze wpadnie;]
MarianekZg Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Port w ogóle otwarty dziś przecież Święto
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 zamknięta galeria, restauracje otwarte - parking siłą rzeczy też;]
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Czyli co Panie Bartku mysle ze dzisiaj nie ma sensu Klysia nie bedzie Miska tez nie reszta sie nie odzywa chyba odpuscimy bo ja parcia nie mam na same pomiary chetnie poobmyslam nowy plan ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- a no Marcin Vag jeszcze pisal ze moze podjechac bo mi umknelo
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 genialne... po prostu genialne do bólu
Rekomendowane odpowiedzi