Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja bylem wczoraj na NG i powiem Wam ze jak dla mnie lipa ...

pozniej napisze dlaczego bo musze wyjsc :) a dzis tez lece na Verte na squasha :P

trenuj trenuj amatorze :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:dance2:
Opublikowano

Siemka Pany :naughty: Sypie tam u Was czy tylko mnie zasypało na zadupiu? :grin:

Czy przypadkiem ktoś z Was nie dysponuje schematem elektryki do B5? Potrzebuje konkretnie schemacik podłączenia regulacji wysokości świateł ,musze swoje auto doposażyć trochę:facepalm:

Opublikowano
Siemka Pany :naughty: Sypie tam u Was czy tylko mnie zasypało na zadupiu? :grin:

tylko ciebie :decayed:

Opublikowano

tylko ciebie :decayed:

Damm ,może niepotrzebnie tyle "białego" wciagnąłem i teraz mam zwidy :kox:

Opublikowano

Spoko - ELSA działa cuda;) mam schemat samopoziomu B5 - do silniczków regulacji idzie jeden kabel - musisz się zaopatrzyć w 2-4 piny i przełącznik poziomowania - potem pociągnięcie instalacji i voila;]

Czy przypadkiem ktoś z Was nie dysponuje schematem elektryki do B5? Potrzebuje konkretnie schemacik podłączenia regulacji wysokości świateł ,musze swoje auto doposażyć trochę:facepalm:

Opublikowano

Panie Ty to magik jednak jesteś:naughty: tak btw jak się okaże że termostat ok i nagrzewnica też a króciec nie będzie pęknięty to zastanawiam się czy przyczyną problemów nie będzie ten luźny pasek od pompy wody? :whistling: tak mi się to nasunęło po tym jak mówiłeś mi o tym przypadku gdzie koło się kręciło a wirnik stał ,tu może wszystko ok jest tylko pasek jest luźny i ledwo co ją napędza :whistling:

Opublikowano
  • Autor

:facepalm:

---------- Post dopisany at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ----------

no takze tego ... brak mi wszystkiego ... :)

odnosnie NG

nie dosc ze za 2 osoby zaplacilem 76 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co wedlug mnie to skandal gdyz !!!!

stacja niby fajnie zarabia maja potencjal i rozmach jest naprawde sporo miejsca

fajne maszyny strefa wolnych ciezarow :) i ogolnie naprawde zacnie :) 21 wiek widac :)

ale :) squash ...

korty niby 3 czy tam 4 ale .... no wedlug mnie niedopuszczalne jest to ze oddzielone sa od siebie siatka

gdzie podczas gry bez problemu pilka przelatuje z jednego kortu na drugi ...

ale to jeszcze nic :) przyjechal kolego z Anglii od 3 lat nie byl w polsce :) wiec pojechalismy na NG - nie wiem po co to napisalem

;) no i oprocz siatek odzielajacych korty jakis k**wa baran bo juz nie wiem jak to nazwac

zamontowal *lamyty wiecie takie wielkie z siatka w ktore wchodza pilki od squasha ...

i co ... w NG nie da sie wypozyczyc pileczki dlaczego ?? dlatego ze wpadaja tam ...

jakas j**ana paranoja ... kupilem pileczka za 20 zl .... przegiecie ......

naprawde wole verte nie chodzi o to ze blisko akurat mam ale jakos tam normalniej jest

moze i kort jest baredziej zniszczony ale tam byly drewniane sciany i jak bym sie dobrze spial

to bym ta sciane zlozyl :D tak mi sie wydaje ;) bo jak na nia wpadalem przypadkiem to cala chodzila na boki ;)

no to tyle recenzji ;)

lamyty - lampy ...

Opublikowano
:hi: czyli pozostaje stary stara miejscówka :grin:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

no chyba to no wedlug mnie przesada zeby klub zarabial na pilkach ktore sa lapane przez zle lampy :)

ale za to dostalem ladna kolorowa karte czlonkowska ;)

Opublikowano

Czarny Lotos;D

Opublikowano
:grin:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano