bartek1605 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 też tak miałem dopóki nie przywaliło
bartek1605 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jak tam w wielkim mieście, pływa wszystko
Bartas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie wiem przez okno nie wyglada najgorzej ;p
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 chyba wlepy znowu umarly heh tu popiz*zilo troszku ale patelnia jest nadal
rem1k Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 rozmiawiałem z "moją" drukarnią. jest tak jak się obawiałem. tą metodą ala-stilo (czyli wycinanie kształtów w folii) nie da się za bardzo naszego loga zrobić w takim rozmiarze jak chcemy. tam jest sporo małych elementów przy łódce na przykład lub chociażby kropki w adresie email które mają tak małą powierzchnię kleju przy rozmiarze 8 x 5.5 że na pewno odejdą przy pierwszym myciu. w związku z tym przy tym rozmiarze ta technika raczej nie wchodzi w grę. lepa musiałaby być 1,5 raza większa conajmniej żeby to miało ręce i nogi. natomiast do piątku będę miał na próbę zrobione naklejki sitodrukowe. czyli na folii przeźroczystej sitodruk jeden biały i jeden szary. jak dostanę do łapki to obczaję sprawę dalej.
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 kiedyś były takie fajne naklejki w gumach turbo, może takie coś Wam prościej będzie załatwić :polew: no dooooobra .... taki niewinny żarcik
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to Cie chyba ponioslo zarty sobie z nas robi no
bartek1605 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jaka oblatana w tych sprawach doświadczenie robi swoje
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no a jak obrazki z Turbo i komiksy z Donaldów
bartek1605 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jeszcze troche a do lizaków z guma dojdziemy
klysek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 czesc dziadki to :polew:co panie Bartek cisniemy do Jaroslawca ????
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 dziadki no nastepnego ponieslo
Bartas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 kurcze tez myslalem co by nie pojechac tam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi