zlota1977 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 siemka opijusy widzę że dotarli wszyscy i mają się świetnie osobiście Was podziwiam za ilość wypitego alkoholu:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: ---------- Post dopisany at 06:55 ---------- Poprzedni post napisany at 06:54 ---------- aaaaaaaaa i dzięki za towarzystwo w BT:drunk:
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 zyje i czuje sie swietnie ale cos chyba latajac po tych sniegach zaspach w klapkach sie przezebiłem
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Marian czy ty masz jakiś kontak z Grażyną
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 Ty to Tabaluga jestes terinatorem nie ma co
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Marian czy ty masz jakiś kontak z Grażyną miałem, ale po tym weekendzie przestała się odzywać :polew:
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Ty to Tabaluga jestes terinatorem nie ma co czemu Tabaluga przeciez to ty chciales miec dziare smoka ja tylko zaproponowalem ci mega projekt ---------- Post dopisany at 07:40 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ---------- Marian czy ty masz jakiś kontak z Grażyną miałem, ale po tym weekendzie przestała się odzywać :polew: :grin::grin::grin:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 hhehehe nie wiem nie pamietam ale Tomus ma za***iste zdjecie hehehehehehe jak go nogi bolaly hehehehe
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 hhehehe nie wiem nie pamietam ale Tomus ma za***iste zdjecie hehehehehehe jak go nogi bolaly hehehehe ja obstawiam ze my mamy w uj roznych fajnych zdjec,filmow i co ktos wstawi to bedzie wieksza kompromitacja ---------- Post dopisany at 07:46 ---------- Poprzedni post napisany at 07:44 ---------- http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-2013-hot-line-zywo-266514/index15.html#post3428212 juz ktos uchwycil Tomka
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Tomciu ty się ciesz, że jak dorzucałeś Sebie sanki jak odpoczywał w zaspie to nie przycelowałeś mu w głowę - :facepalm: - nie wiele brakowało :kwasny:
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Tomciu ty się ciesz, że jak dorzucałeś Sebie sanki jak odpoczywał w zaspie to nie przycelowałeś mu w głowę - :facepalm: - nie wiele brakowało :kwasny: jakie sanki w jakiej zaspie ?
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Tomciu ty się ciesz, że jak dorzucałeś Sebie sanki jak odpoczywał w zaspie to nie przycelowałeś mu w głowę - :facepalm: - nie wiele brakowało :kwasny: jakie sanki w jakiej zaspie ? no mam to na filmie - wyglądało Bardzo niebezpiecznie
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Tomciu ty się ciesz, że jak dorzucałeś Sebie sanki jak odpoczywał w zaspie to nie przycelowałeś mu w głowę - :facepalm: - nie wiele brakowało :kwasny: jakie sanki w jakiej zaspie ? no mam to na filmie - wyglądało Bardzo niebezpiecznie no to ja o takiej sytuacji nic nie wiem :doh:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 przepraszam Mario jak to masz to na filmie ??? jakie sanki
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 przepraszam Mario jak to masz to na filmie ??? jakie sanki no nie wiem jak to znalazło się u mnie w aparacie ale mam
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 przepraszam Mario jak to masz to na filmie ??? jakie sanki no nie wiem jak to znalazło się u mnie w aparacie ale mam to napewno my :whistling:przeciez jak my bylismy na sankach to wy wszyscy spaliscie a jak bylismy drugi raz to wy byliscie na termach
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 właśnie dlatego sam się dziwię czemu ja mam ale wasze pijacki mordy nie da się nie poznać
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 właśnie dlatego sam się dziwię czemu ja mam ale wasze pijacki mordy nie da się nie poznać no to nie mam pojecia jak to wyszlo... cale szczescie ze nic sie nikomu nie stalo a tak swoja droga pozadny ogien na tlokach zrobilismy nie
Rekomendowane odpowiedzi