MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Misiek za łopate i klata plecy barki przed domem było wczoraj 2 godz. i dziś to samo - dlatego mam już dość :facepalm:
Panda z Teksasu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja tam jutro pójde do roboty nawet jakby całą ziemie zasypało:P
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Misiek po czesci Cie rozumiem ale co gorsza ten j**any puch nie przestaje sypac ja myslalem ze od jutra pojde do roboty a tu takiego wuja moze w maju pojde tylko pozazdrościć - ja już jutro muszę jeździć
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Misiek po czesci Cie rozumiem ale co gorsza ten j**any puch nie przestaje sypac ja myslalem ze od jutra pojde do roboty a tu takiego wuja moze w maju pojde tylko pozazdrościć - ja już jutro muszę jeździć nie no u mnie nic nie robia bo zarzad drog ich nie chce nigdze wpuscic przy takich warunkach, co do jazdy to tez musze skoczyc w pare miejsc ale to wszystko
Seba_LDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 wiosna potrzebuje pomocy jedzmy snieg
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Lepiej powiedz czy na sanki idziesz
Seba_LDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jade wlasnie na termy do uniejowa wygrzac dupsko
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jade wlasnie na termy do uniejowa wygrzac dupsko o prosze taki to pozyje
frugodh Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jade wlasnie na termy do uniejowa wygrzac dupsko Uważaj na kontrole 3 dni temu jak byłem to 4 kontrole po drodze stały hehe a to raptem 60 km:grin:
Panda z Teksasu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ale nudy robimy dzisiaj zlota:P
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ale nudy robimy dzisiaj zlota:P no ja bym podleciał to o której Seba jak tam w Uniejowie
Panda z Teksasu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 na 4 rano a potem rozjazd do pracy każdy
Seba_LDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 w uniejowie hmmm spoko w sumie sauny fajne mozna sie powygrzewac baseny hmmmm atrakcja bo dzis snieg i zimno mozna na dwor wyplynac a tak ... sauny lepsze i mozna sobie w zimny poplywac i w roznych polatac i komora lodowa calkiem fajna Klysiu syty pieka hhehe :D ogolnie pozytywnie bardzo chetnie pojade tam po raz kolejny w lato bedzie lepiej bo zjezdzalnei beda czynne ---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czyli wrażenia takie jak u mnie ja byłem w lato jak był deszcz i burza - też jest wtedy fajnie na tych zewnętrznych :grin: a potem zaraz słoneczko, zjeżdżalnie ... :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czyli musimy kiedys ladnie tam poleciec razem jak ta j**ana wiosna kiedys przyjdzie
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czyli musimy kiedys ladnie tam poleciec razem jak ta j**ana wiosna kiedys przyjdzie temat niezły ale ja słyszałem, że zaraz po tej zimie ma wpadać już jesień
Seba_LDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :polew::polew: od jutra znowu intensywne opady sniegu
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :polew::polew:od jutra znowu intensywne opady sniegu i to przez cały tydzień może spaść do 50cm śniegu :sick3:
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jak ja w ten j**any snieg bede jezdzil czlowiek bedzie chciał pogonic to piz*y bede jechac 30 km/h
Rekomendowane odpowiedzi