Bartas Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja w wawie jestem. wracam wieczorem w niedziele. a teraz pytanie samochodowe. dlaczego wciąż wywala mi bezpiecznik od pompy paliwa. tak sie chyba nagrzewa wszystko ze zlaczki w baku paliwa sie topia. gdzie szukac zwarcia?
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 widze ze na pytanie o samochod tyle wypowiedzi ze nie wiem jak dasz rade przebrnac przez ta lekture
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Yyyy kurde mysle juz godzinw i hmmm niw wiem
klysek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja dopiero z roboty wrocilem a samochod wziela ewcia do szkoly chyba ze ktos mnie zabierze
bodowp Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pan Roman - postrach kierowców Pan Roman
klysek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Rudimental ft. Ella Eyre Waiting All Night (BBC Radio 1 Live Lounge 22/02/2013) - YouTube
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie jestem pewien ale chyba takie nagrywanie twarzy i tablic rejestracyjnych jest nielegalne ?
klysek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 juz o pana Romana sie pytali tydzien czasu i po panu Romanie
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 i dobrze:) może niech chodzi i nagrywa dziury? ciekawe czy tak by się urzędasy wtedy cieszyli z jego społecznej postawy
klysek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 i dobrze:) może niech chodzi i nagrywa dziury? ciekawe czy tak by się urzędasy wtedy cieszyli z jego społecznej postawy swiete slowa tylko zapomniałeś dodać stary cwel
klysek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ej byl jakis zlot dzisiaj chyba czarownic
Rekomendowane odpowiedzi