Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 nie wiem czy go na to stac
klysek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 nie wiem czy go na to stac tu nie o to chodzi juz teraz wiem czemu DJ ma mniej postow ode mnie wczorajsze popoludnie mnie w tym utwierdziło
Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 hmm owiane tajemnica chyba ??
klysek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 hmm owiane tajemnica chyba ?? zadna tajemnica zwykły amator i nic wiecej nie umie uruchomic radia w A6 C6
kanu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 dzisiaj z czerwonej auli Wydziału Prawa w Łodzi A6 przerosło DJa? może za dużo par oczu patrzyło mu na ręce i mentalne wsparcie wujka się skończyło bo poszedł "pracować" ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- to nie takie proste bo to musi zadecydwoac kompetentna osoba czyli koles ktory zajmuje sie moim samochodem a bedzie on jutro od 7 do 15 a ja bylem okolo 16 po czym musi on przejechac z blacharni do salonu to wiec grubsza sprawa kompetentny pan Heniu, to może poproś o niezależną opinię np Pantona
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A6 przyjechało nieprzygotowane do usługi;p Mój chiński vcds łączył się tego dnia ze wszystkim, a z A6 połączyć się nie chciał;p Poza tym kłysiu źle trzymał magistralę optyczną i dlatego nie banglało;p
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 dzisiaj z czerwonej auli Wydziału Prawa w Łodzi A6 przerosło DJa? może za dużo par oczu patrzyło mu na ręce i mentalne wsparcie wujka się skończyło bo poszedł "pracować" ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- to nie takie proste bo to musi zadecydwoac kompetentna osoba czyli koles ktory zajmuje sie moim samochodem a bedzie on jutro od 7 do 15 a ja bylem okolo 16 po czym musi on przejechac z blacharni do salonu to wiec grubsza sprawa kompetentny pan Heniu, to może poproś o niezależną opinię np Pantona juz jest zaprogramowane wsio dziala jeszcze maja posprzatac klamke wymienic bo poszla do malowania i taka kosmetyka tu cos wsadzic tam cos uj***c i w soboete do odbioru bo jutro jade do wawy to niech sobie u nich stoi
Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :polew: ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ---------- Marcinie D. cala firma dziekuje Ci za odwiedziny :D
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :polew:---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ---------- Marcinie D. cala firma dziekuje Ci za odwiedziny :D a byla wodka?
Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 nie na trzezwiaka ale dziewczynki byly :D
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 nie na trzezwiaka ale dziewczynki byly :D o qrde jakie d*py byly czemu nie mowiels ja robote skonczylem o 11 i lezalem sobie na dzialce na sloneczku bylo trzeba mowic to bym od razu jechal
Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 heheh nastepnym razem dam znaka ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ---------- Melduje ze sa cycki na pietrynie ;p
klysek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 melduje ze w calej Łodzi jest wysyp cyckow
klysek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 wyglada jak by miała owłosiony brzuch
Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 i tak luuuubie ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- swoja droga szukalem gentelmena ... nima a tak chcialem
marcindlug Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sebuś! wlasnie wrocilem do domu dziekuje calej firmie za mile przyjecie. jedynie szef pedal oczywiscie z wiadomych wzgledow wrzucone wyzej zdjecie jest rewelacyjne if ju noł łat aj min... wracajac do naszej rozmowy to ja tez sie oswiadcze
Rekomendowane odpowiedzi