MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 ej no podrzućcie mi też pośmieje się przy piąteczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 oj Klysiu Klysiu, Seby i tak nikt nie pobije "co ten Seba tak długo smarka zeby sobie fklakow nie wysmarkal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 ale wydawalo mi sie ze mamy wiecej zarejstrowanej imprezy a my na caly weekend mamy tylko 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Screenshot by Lightshot teraz prosze o interpretacje tego bo co rano mam problem mianowicie lece tak jak strzalka pokazuje czyli rzgowska przecinam paderewskiego broniewskiego i dalej rzgowska i teraz ... ja uwazam ze zgowska przed paderewskiego ma 1 pas ja staje na skrajnym prawym wedlug mnie jedynym bo na drugim sa tory i tramwaj leci prosto ale jak nie ma tramwaju to sie uwstawiaja ci co chca skrecic w lewo i to rozumiem jak najbardziej ale staja tez Ci co chca jechac prosto no i dochodzi do konfliktu kiedy ja z prawego niby wedlug nich pasa jade za broniewskiego juz na lewy odrazu bo na prawy wlatuja auta ktore skrecaja z paderewskiego w prawo no i oczywiscie ja sie wkurwiam ludzie lapami machaja a ja ich edukuje ze rzgowska ma 1 pas do c**ja pana no i wyzywam przy okazji i teraz powiedzcie mi czy ja jestem pojebany i popelniam wykroczniee czy cala reszta to tepe c**je ? bo jesli mam racje to dzisiaj drukuje kartke z napisem tepa kurwo/c**ju rzgowska ma 1 pas do jazdy prosto wypowiedzcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Seba robię identycznie jak ty i myślę że robimy dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 pewnie ze ma jeden pas tylko my polacy chcac byc pierszymi robimy sobie z niektorych ulic 3 pasmowki taka sama sytuacja jest na limanowskiego jest jeden pas a ludzie zrobili sobie dwa jeden do jazdy na wprost i w prawo a drugi tylko do lewo skretu i zauwazyloem ze zaczeli tam wylapywac tych co wyjada kolami na przeciw legly pas:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 mhm no czyli drukuje kartke hmm w sumie jakbym wzial golfa to mozna uzbierac na maly remoncik jego kilka obcierek i po sprawie tylko bedzie glupio wygladalo jak bedzie to wszystko w jednym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 filmy nie chcą mi się rozpakować :kwasny: nie pośmieję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 eee pobierz jeszcze raz musza dzialac chlopaka poszlo Tobie tez musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 eee pobierz jeszcze raz musza dzialac chlopaka poszlo Tobie tez musi Seba sprawdź łaskawie czy jest wszystko OK i puść mi jeszcze raz - próbowałem pobrać dwa razy i za każdym razem nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 eee pobierz jeszcze raz musza dzialac chlopaka poszlo Tobie tez musi Seba sprawdź łaskawie czy jest wszystko OK i puść mi jeszcze raz - próbowałem pobrać dwa razy i za każdym razem nic nie chce ci pobrac bo tak jak zazwczayj jak sie sciga pirackie filmy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 eee pobierz jeszcze raz musza dzialac chlopaka poszlo Tobie tez musi Seba sprawdź łaskawie czy jest wszystko OK i puść mi jeszcze raz - próbowałem pobrać dwa razy i za każdym razem nic Mario pobralem i normalnie mi sie wypakowalo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 eee pobierz jeszcze raz musza dzialac chlopaka poszlo Tobie tez musi Seba sprawdź łaskawie czy jest wszystko OK i puść mi jeszcze raz - próbowałem pobrać dwa razy i za każdym razem nic nie chce ci pobrac bo tak jak zazwczayj jak sie sciga pirackie filmy :grin: nie no coś ty ja nie ściągam piratów , jedynie co to często odwiedzam RedTube i Tube8 :grin: i może lekuchno zawalony mam komp :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 wiele wyjasnia ---------- Post dopisany at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- Yellow School Bus packed with kids vs. waterfall & high speed water flood - YouTube! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 heheh hardkory nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dzisiaj matki boskiej pienieznej :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 heheh chyba u Ciebie :/ o k**wa musze zaplacic zus :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 heheh chyba u Ciebie :/ o k**wa musze zaplacic zus :/ ile teraz jest ZUS-u 1100 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 praktycznie tak bez paru zlotych :facepalm::facepalm::facepalm: i c**j mi z tego zusu bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi