Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 tak sobie chyba sie przeziebilem w nocy jakos spicnialem przy otwartym oknie :/ i nic mi sie nie chce a dopiero 9:40
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja wczoraj mialem taki pojebany dzien w pracy wszytsko pod gore korki jak uj na miescie wiec z czasowo tez slabo i jeszcze chcieli mi mandat za gadanie przez komroe wle;pic ale dogadalem sie i na pouczeniu sie skonczylo ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- a nie pochwalilem sie wam ze zakupiłem TV
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a nie pochwalilem sie wam ze zakupiłem TV jakis nowy model rubina z plaskim skrinem? do mnie wpada dzisiaj klientka co chce zmienic troszke na planach... nic nowego, ale k**wa ona siedzi obok i patrzy jak ja rysuje i ciagle cos komentuje albo sie wypytuje... jakby nie mogla listy napisac i podeslac... ostatnio siedziala 7godzin... i wtedy nie ma sie jak poopierdalac:decayed:
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a nie pochwalilem sie wam ze zakupiłem TV jakis nowy model rubina z plaskim skrinem? do mnie wpada dzisiaj klientka co chce zmienic troszke na planach... nic nowego, ale k**wa ona siedzi obok i patrzy jak ja rysuje i ciagle cos komentuje albo sie wypytuje... jakby nie mogla listy napisac i podeslac... ostatnio siedziala 7godzin... i wtedy nie ma sie jak poopierdalac:decayed: dokładnie rubin na rok 2014
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 no to sie pochwa l Klysiu jaki a nie tu pizgasz ze tv Siema Kanulec
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 :hi:pierdziele te j**ane deszcze, czlowiek na budowach tonie w blocie
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 ano niestety nie jest letko :/
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 no to sie pochwa l Klysiu jaki a nie tu pizgasz ze tv Siema Kanulec a taki mam TV Telewizor SAMSUNG UE40F6100 - avans.pl
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 ocho ---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ---------- prosze powodzi sie widze
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 i jeszcze cos w gratisie cosbie na dzien dziecka sprawiłem
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kłysiu - już jutro Twoi koledzy opylą go komuś za jakieś 700zł no to sie pochwa l Klysiu jaki a nie tu pizgasz ze tv Siema Kanulec a taki mam TV Telewizor SAMSUNG UE40F6100 - avans.pl
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kłysiu - już jutro Twoi koledzy opylą go komuś za jakieś 700zł no to sie pochwa l Klysiu jaki a nie tu pizgasz ze tv Siema Kanulec a taki mam TV Telewizor SAMSUNG UE40F6100 - avans.pl a to masz taki sam w domu
Rekomendowane odpowiedzi