Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u stary naszykuj sie bo on tani nie jest :(:naughty:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:17_________________________________________________ceni sie chlopaczyna no ale ma ku temu powody ...

znam kogos kto zna kogos kto ma brata i jego kumpel robil u Bartka no to jeszcze jest zadowolony :D[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:18_________________________________________________ :polew: :polew: :polew::kox:

Opublikowano

:polew:

jaka reklama :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:52_________________________________________________środa 18, Real przy Piłsudskiego może być?

Opublikowano

aa... i pamietaj o gorzkiej zaladkowej... nigdy tak dobrze nie wchodzila jak u Ciebie :) nastepny dzien nic nie chorowalem ;P

Opublikowano

dobre powietrze :naughty:

Opublikowano

może być real będę po 18:00 plus minus 20min bo zamykam robote o 18:00 i lece ze rzgowskiej. Co ze sobą zabrać? mianowicie żąłądkową czy papier? ile? :)

Opublikowano

a gdzie na rzgowskiej :mysli:

Opublikowano

to nie wiem, czy nie bliżej jest DELL :mysli:

Opublikowano

wiem wiem :) tylko tego malego trzeba oskalpowac :D[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 15:35_________________________________________________kufa... nie wyslalem i spozniona odpowiedz :polew:

Opublikowano

nie o Tobie kolego :)) mowie o takim braciszku Bartusia co przepala spodnie :polew:

Poza tym kto z nas jest bogaty, tylko audikami jezdzimy :gwizdanie:

Opublikowano

dobrze, że tylko portki się skopciły :polew: :polew: to nie jest mój brat :polew: :polew: :polew:

Bartas następnym razem u Ciebie naprawiamy :naughty:

Opublikowano
:decayed: no przeca zapomniałem :polew:
Opublikowano

no chwile mnie nie bylo i tak zaspamili no :)

rzgowska 56 to po sasiedzku normalnie ;):D

Opublikowano

rkwon zapraszam! jak powiesz wytarmoś-mi-suty to będzie niżej i pytaj o Łukasza bo jak mnie nie bedzie to przyjdź kiedy idziej :)

a 4 club :)

Opublikowano

:hi: wszystkim.

bosman116 : kompy :mysli: sprzedaż :mysli: serwis :mysli: - potrzebuję takiego gościa :good::wink4: