klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 no niech sie wy[powie jeszcze reszta grupy prosimy opinie
MarianekZg Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 właśnie prosimy - puki co ja idę do juterka
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 no spoko mozemy cos poszykowac nie wiem co wyjdzie ze zdjec ale mozemy sprobowac a noz sie cos ustrzeli pstryknie sie z 500 sztuk i cos napewno bedzie mozemy w rozne miejsc pojezdzic jutro postaram sie jakos popatrzec na fajne miejsca i dzienne i nocne a co do koszulek ja juz robilem troche tego mam sprawdzone zrodlo jesli chodzi o nadruki i koszulki w razie jak cos za sztuke z nadrukiem ok 40 zl wychodzi mam nawet zdjecia chyba gdzies zaraz poszukam to wstawie zerkniecie [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________tylko koszulki LCD ale co bo nie skumalem z logiem a4 ??
MarianekZg Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 a ha Tomek, Kasia przekazuje pozdrowionka dla Eli :polew:
klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 no spoko mozemy cos poszykowac nie wiem co wyjdzie ze zdjec ale mozemy sprobowac a noz sie cos ustrzeli pstryknie sie z 500 sztuk i cos napewno bedzie mozemy w rozne miejsc pojezdzic jutro postaram sie jakos popatrzec na fajne miejsca i dzienne i nocne a co do koszulek ja juz robilem troche tego mam sprawdzone zrodlo jesli chodzi o nadruki i koszulki w razie jak cos za sztuke z nadrukiem ok 40 zl wychodzi mam nawet zdjecia chyba gdzies zaraz poszukam to wstawie zerkniecie [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________tylko koszulki LCD ale co bo nie skumalem z logiem a4 ?? no jak sa te ogolnopolskie koszuki to cos w ten desen tylko z czym chrakterystycznym dla LDZ zeby byly takie regionalne :naughty:
Bartas Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 uu to wrzuce Ci 2 koszulki bys zobaczyl czy da sie wyciagnac fote i przerobic
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 dajesz zobaczymy [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:29_________________________________________________spoko da sie wyrezac zrobie z tego wektor na miekko
Bartas Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ja probowalem ale jestem widac za kiepski jesio. za takie koszulki chcieli w cro po 150 zl ;D
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 huhuhuh to ja za 100 zalatwie
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 no dobra promke zrobie 99 zl a powaznie robilem je juz jakis czas temu musze sie dowiedziec ile sztuk kokretnie by bylo jakiej wielkosci nadruki bo tu wchodzi w gre nadruk a4 tylko hmmm czy to sie zmeisci na 1 kartce a4 to nie wiem bo kwestia jest ze za koszulke iles i za 1 kartke a4 tej folii tez ile i wszystko co sie zmiesci na 1 kartce moze byc naklejone wszedzie nie wazne gdzie byle by sie na 1 zmiescilo jak nie wejdzie no to druga kartka no ale wtedy drozej wiadomo
Bartas Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 tez sie moge u siebie dowiedziec jakie koszta
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 no to sie dowiedz ja jakos tego znam jest naprawde fajnie i bralem bardzo "sliski" kolor bo zloty i wyszedl naprawde za***iście jestem bardzo zadowolony mam 2 rozne koszulki mam juz je 5 miesiecy prane chust wie ile razy i nadal sa jak nowe oprocz tego zrobilem jakies 40 innych i tez sie trzymaja bez najmniejszych wad a to jest najtansza folia oczywiscie im wiecej tym cena nizsza grosze pewnie ale zawsze
Bartas Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 nie to ja moge albo sitem albo plastizolem no i haftem ;p
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 dowiedz sie najlepiej jeszcze jakby byly zadrukowane cale zaraz postaram sie tu wkleic kilka projektow bo moze bede zainteresowany oile nie bedzie trzeba brac 10000 sztuk
Bartas Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 mozesz jedna nawet ale zrobienie sita bodajze 50 zl
Seba_LDZ Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 hmm czy wiecej sztuk sie oplaca jesli beda z tym samym projektem
klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 "WACHAJ SZYSZKE ALBO PIJ" :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi