Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niech sie wy[powie jeszcze reszta grupy :decayed: prosimy opinie :naughty:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no spoko mozemy cos poszykowac nie wiem co wyjdzie ze zdjec ale mozemy sprobowac a noz sie cos ustrzeli

pstryknie sie z 500 sztuk i cos napewno bedzie mozemy w rozne miejsc pojezdzic jutro postaram sie jakos

popatrzec na fajne miejsca i dzienne i nocne

a co do koszulek ja juz robilem troche tego ;) mam sprawdzone zrodlo jesli chodzi o nadruki i koszulki w razie jak cos

za sztuke z nadrukiem ok 40 zl wychodzi

mam nawet zdjecia chyba gdzies zaraz poszukam to wstawie zerkniecie :) [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________tylko koszulki LCD ale co bo nie skumalem z logiem a4 ??

Opublikowano

a Ela cioci Bożnie :laghing2:

Opublikowano

wZJ5i.jpgq2fBA.jpgkpFNS.jpg

Opublikowano

no spoko mozemy cos poszykowac nie wiem co wyjdzie ze zdjec ale mozemy sprobowac a noz sie cos ustrzeli

pstryknie sie z 500 sztuk i cos napewno bedzie mozemy w rozne miejsc pojezdzic jutro postaram sie jakos

popatrzec na fajne miejsca i dzienne i nocne

a co do koszulek ja juz robilem troche tego ;) mam sprawdzone zrodlo jesli chodzi o nadruki i koszulki w razie jak cos

za sztuke z nadrukiem ok 40 zl wychodzi

mam nawet zdjecia chyba gdzies zaraz poszukam to wstawie zerkniecie :) [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________tylko koszulki LCD ale co bo nie skumalem z logiem a4 ??

no jak sa te ogolnopolskie koszuki to cos w ten desen tylko z czym chrakterystycznym dla LDZ zeby byly takie regionalne :naughty: :naughty:
Opublikowano

dajesz :) zobaczymy [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:29_________________________________________________spoko da sie wyrezac zrobie z tego wektor na miekko ;)

Opublikowano

huhuhuh to ja za 100 zalatwie :P

Opublikowano

no dobra promke zrobie 99 zl

;) a powaznie robilem je juz jakis czas temu musze sie dowiedziec ile sztuk kokretnie by bylo jakiej wielkosci nadruki bo tu wchodzi w gre nadruk a4 tylko

hmmm czy to sie zmeisci na 1 kartce a4 to nie wiem bo kwestia jest ze za koszulke iles i za 1 kartke a4 tej folii tez ile i wszystko co sie zmiesci na 1 kartce moze byc

naklejone wszedzie nie wazne gdzie byle by sie na 1 zmiescilo jak nie wejdzie no to druga kartka no ale wtedy drozej wiadomo :)

Opublikowano

no to sie dowiedz ja jakos tego znam jest naprawde fajnie i bralem bardzo "sliski" kolor bo zloty i wyszedl naprawde za***iście jestem bardzo zadowolony

mam 2 rozne koszulki mam juz je 5 miesiecy prane chust wie ile razy i nadal sa jak nowe :) oprocz tego zrobilem jakies 40 innych i tez sie trzymaja

bez najmniejszych wad a to jest najtansza folia :) oczywiscie im wiecej tym cena nizsza grosze pewnie ale zawsze :)

Opublikowano

dowiedz sie :) najlepiej jeszcze jakby byly zadrukowane cale zaraz postaram sie tu wkleic kilka projektow :)

bo moze bede zainteresowany :) oile nie bedzie trzeba brac 10000 sztuk :)

Opublikowano

hmm czy wiecej sztuk sie oplaca jesli beda z tym samym projektem

xayU0.jpgxaDTi.jpgRtc70.jpgRtL20.jpgqks_i.jpgkyxwS.jpgxaGnr.jpgxaLmJ.jpg

:tongue4::rolleyes:

Opublikowano

"WACHAJ SZYSZKE ALBO PIJ" :polew: :polew: :polew: :polew: