Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2010 Autor Opublikowano 26 Września 2010 heheeh Kobieta Terminator [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 12:31_________________________________________________
kachnazgierz Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Witam, witam a ja właśnie się obudziłam i czekam na Miśka ( wraca już z ryb )
chriss Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Witam i ja sie wczoraj działo Basia Terminator :polew: no no widać że kobieta ze ślunska
kachnazgierz Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 chriss, mówiłam że będą dupoty nie spoty, misiek wrócił właśnie z "ryb" :drunk: :gwizdanie: ciekawe kto go zawiezie :gwizdanie: będzie zmuszony iść ze mną na urodziny
chriss Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 chriss, mówiłam że będą dupoty nie spoty, misiek wrócił właśnie z "ryb" :drunk: :gwizdanie: ciekawe kto go zawiezie :gwizdanie: będzie zmuszony iść ze mną na urodziny Kasiu nie ma co panikować trudno sie mówi będzie następny weekend to sie jeszcze spocimy
Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2010 Autor Opublikowano 26 Września 2010 Witam, witam a ja właśnie się obudziłam i czekam na Miśka ( wraca już z ryb ) i jakie zdobycze ?? a gdzie byl ?? ma karte wedkarska ??
kachnazgierz Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 zdobycze takie: - 2 piwa - 0.5 gorzka żołądkowa - 2 laski wiejskiej i w obecnej chwili rozpalanie grilla
MarianekZg Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 :polew: no to udany polow Seba ty się lepiej nie smiej - walka była ze hoho :polew: Jak tam twój "kurczaczek" doszedł :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2010 Autor Opublikowano 26 Września 2010 heheheh no pewnie ze tak heheheh a jaki dobry byl
bartek1605 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 i plan dzisiejszego upadł zanim się podniósł
Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2010 Autor Opublikowano 26 Września 2010 heheh no no ja to dzisiaj zdycham po wczorajszym wieczorze heheheh sie poniszczylem
Kimi Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 A ja wczoraj pośmigałem w Porcie na kartach, pierwszy raz w życiu :>
MarianekZg Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 A ja wczoraj pośmigałem w Porcie na kartach, pierwszy raz w życiu :> miałem też wczoraj jechać ale pomyślałem ze samemu troche głupio i w końcu odpuściłem gdybym wiedział że będziesz to byśmy jakiś "Singapur" zrobili :kox:
Kimi Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 A ja wczoraj pośmigałem w Porcie na kartach, pierwszy raz w życiu :> miałem też wczoraj jechać ale pomyślałem ze samemu troche głupio i w końcu odpuściłem gdybym wiedział że będziesz to byśmy jakiś "Singapur" zrobili :kox: Fak Ja teraz jadę dopiero za jakieś dwa tygodnie, po wypłacie Bo to droga impreza jednak jest Ale było za***iście :> [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 16:40_________________________________________________Na usprawiedliwienie dodam, że sytuacja była spontaniczna, bo miałem iść na imprezkę do kolegi z pracy, ale lachony, eeee, tfu, koleżanki z pracy nie dopisały i mielibyśmy gejowski wieczorek, więc wolałem sobie zorganizować wieczór we własnym zakresie Padło na karty. I wiecie co? Zakochałem się w tym
MarianekZg Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 ale rozumiem ze ci się podobało - więc jak będziesz jechał następnym razem daj cynk to polecimy razem
Kimi Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 ale rozumiem ze ci się podobało - więc jak będziesz jechał następnym razem daj cynk to polecimy razem Nie omieszkam BTW, jeździłeś tam już? Jeśli tak, pamiętasz, jaki miałeś najlepszy czas?
MarianekZg Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 nie tam jeszcze nie byłem - kiedyś jeździłem trochę pod Tesco na widzewie, ale dawno.
Rekomendowane odpowiedzi