Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie :no: tam jeszcze nie byłem - kiedyś jeździłem trochę pod Tesco na widzewie, ale dawno.

OK, to się ustawimy na któryś weekend w październiku :naughty:

Będzie okazja poznać się "w realu" :tongue4:

BTW, zauważyłem, że bywacie tam często na sesjach zdjęciowych, poznałem po tym wielkim podświetlanym napisie "Witamy" :>

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatnio byliśmy dwa weekendy pod rząd :kox: jakoś tak wyszło - Gospodarz przyjechał z Wawy i trochę cykaliśmy sesje :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ostatnio byliśmy dwa weekendy pod rząd :kox: jakoś tak wyszło - Gospodarz przyjechał z Wawy i trochę cykaliśmy sesje :kox: :kox: :kox:

Może to głupie pytanie, ale kto to jest "Gospodarz" ? :blink:

Opublikowano

:polew: :polew: ten co gasi i zapala światełko :wink4: Seba vel rkwon :good:

Aaaaaa :>

O ja guupiiii

Opublikowano

uff towarzystwo poszło na urodzinki - trochę spokoju, można browarka na spokojnie spić :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 17:17_________________________________________________Zaraz tam guuupi - po prostu nie skojarzyłeś :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 17:18_________________________________________________ :beer1: eeeehhhhhhhh to co najlepsze chłodny browarek i gorąca kobieta :evil: :evil:

Opublikowano

uff towarzystwo poszło na urodzinki - trochę spokoju, można browarka na spokojnie spić :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 17:17_________________________________________________Zaraz tam guuupi - po prostu nie skojarzyłeś :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 17:18_________________________________________________ :beer1: eeeehhhhhhhh to co najlepsze chłodny browarek i gorąca kobieta :evil: :evil:

Eheś, i dzieciak w domu :disgust:

Trzeba czekać, aż zaśnie :naughty: , a potem...

:sexinbed:

:polew:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 17:26_________________________________________________Dobra, na razie spadam, bo mam parę rzeczy do zrobienia.

Miłego popołudnia :papa:

Opublikowano

jezdem Pany :D

dzisiaj saszlyczki sie robia :D

Opublikowano

ja jeszcze nie wiem co :mysli: ale na pewno będzie to coś ostrego :evil: :evil: na drugi dzień zawsze mam smaki :slina: na ostre :evil: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 17:48_________________________________________________Seba co to za fele które mi doklejałeś na fotce ???

Opublikowano

hmm

[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 18:06_________________________________________________jak na zlosc ich znalezc nie moge :/[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 18:08_________________________________________________nie wiem nie ma ich hehehe szukalem felg od audi wiec moze jakas rs ?? r8 ? sam nie wiem

Opublikowano
:hi: z wieczora
Opublikowano
:hi: :>
Opublikowano

no to sie rozgadala :decayed::naughty::tongue4:

Opublikowano

nie czuję się najlepiej ... :sick3:

Opublikowano

uuaaaa no to nie dobrze :/ ale to co chora ?? czy skutki wczorajszej walki ?? :D :D :D

Opublikowano

uuaaaa no to nie dobrze :/ ale to co chora ?? czy skutki wczorajszej walki ?? :D :D :D

kumulacja :kwasny:

Opublikowano
:siema: ale wy piszecie 4 dni mnie nie bylo a tu 62 str. w plecy :tongue4:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi:

czlowieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeku :D

gdzie byles jak Cie nie bylo :D i jak bylo na szkoleniu :D